Zingende Gentleman DJ boeken

Gentleman-Dj-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Zingende Gentleman DJ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gentleman DJ

The Gentleman DJ is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de evenementenbranche. De kracht van het programma zit in de diversiteit aan muziekgenres die The Gentleman DJ heeft eigen gemaakt. Met 3 uiteenlopende zangblokken gecombineerd met de dj vaardigheden van The Gentleman DJ verpakt in een programma van 5 uur maakt dit programma tot een van de sterkste zingende dj`s die er te vinden zijn in de evenementenbranche.

Dit is nog sterker het geval wanneer u dit programma boekt met 1 of meerdere tape acts. U heeft dan na afloop het gevoel dat u door meerdere artiesten bent vermaakt terwijl dat feitelijk maar door 1 persoon is gebeurd.

Boekingen Gentleman DJ

De kracht van de uiterst sympathieke DJ zit in de diversiteit aan muziekgenres die Joost zich eigen heeft gemaakt: disco, house, jazz, pop, rock, reggae, Nederlandstalig…het zit allemaal in zijn repertoire.

Zingende DJ boeken

Dit is nog sterker het geval wanneer u dit programma uitbreid met meerdere personages. U heeft dan na afloop het gevoel dat u door meerdere artiesten bent vermaakt terwijl dat feitelijk maar door 1 persoon is gebeurd.

Kom in de stemming

Zingende Gentleman DJ boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zingende Gentleman DJ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zingende Gentleman DJ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zingende Gentleman DJ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zingende Gentleman DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zingende Gentleman DJ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zingende Gentleman DJ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zingende Gentleman DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!