Winnie boeken?

Winnie-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Winnie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Winnie

Winnie heet voluit, Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren op 18 april 1978 in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams. Na zijn werk in buurtcentra en speeltuinen kwam winnie in aanraking met het “stut theater” in Utrecht, en deed mee aan een auditie voor het toneel stuk “hellend vlak.” Winnie kreeg de rol en na een jaar repeteren stond hij dan met dit gezelschap een kleine 30 keer op de planken door het hele land, het stuk Hellend vlak kreeg veel positieve reacties , en vooral op de gezongen teksten kwamen veel positieve reacties.

Dubuut album “Gewoon Winnie”

Hij besloot meer met zijn zangtalent te gaan doen en belande in circuit van bruiloften en partijen. In de periode 1996 tot 1998 bracht winnie zijn eerste singel uit en zijn dubuut album “Gewoon Winnie” . In de media kreeg hij hierdoor veel aandacht en ook de diverse dag en roddelbladen besteden hier aandacht aan zoals, de Volkskrant en De Telegraaf.Maar ook tv Land kwam in beeld zoals het programma Caterine , Veronica live , Twee vandaag Urbania en Sonja Barend. In deze en vele anderen programma,s was en is Winnie een graag geziene gast.

Eerste single, “M,n Allesie”

Na deze periode is het tijdje stil geweest rond winnie maar zijn optredens gingen wel gewoon door en zelfs bracht Winnie een bezoek aan Spanje ,het “Eilad Sharton Hotel” waar hij twee maanden lang dagelijks optrad en ging ook voor diverse optredens daarna naar Suriname.Hij trouwde op 8 april 2004 en kreeg in datzelfde jaar een zoon genaamt Joshua. Op dit moment is hij druk bezig met zijn vervolg carriere en maakt op dit moment een album samen met componist/tekstschrijver, John van de Ven. De eerste single, “M,n Allesie” is onlangs uitgekomen en doet het goed in het land en de regionale radio zenders.Inmiddels ligt de volgende single “Leven met jou” al weer klaar op de planken om uitgebracht te gaan worden.

Daarnaast gaat winnie een live concert geven op 30 September in de provincie limburg ( Susteren). Later zal er ook een concert plaats vinden in Utrecht. Hier wordt Winnie begeleidt door een 6 mans orkest en zal het dak er af gaan. Ook zal hij worden bij gestaan door een aantal bevriende artiesten die graag voor en samen met hem optreden.
Ook zal Winnie in 2006 op diverse grote festivals te bewonderen zijn.

Boekingen Winnie

Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met nederlandstalige levensliederen. De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt. Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.Winnie treed daarom ook het graag op in kleine lokaties waar je het echte leven tegen komt zoals de kroeg.

Als men Winnie ziet en hoort…. is het feest en gezelligheid.

Winnie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Winnie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Winnie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Winnie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Winnie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Winnie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Winnie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Winnie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!