Zanger Jim boeken?

Zanger-Jim-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Zanger Jim boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zanger Jim

Jim, een trotse inwoner van het prachtige Prinsenbeek, kenmerkt zich door zijn hechte band met familie en vrienden. De liefde voor feestvieren zit in zijn bloed, en het grijpen van de microfoon tijdens feestjes was een talent dat hij al vroeg ontwikkelde, waarbij hij de sfeer naar een hoger niveau tilde.

Een sprankje roem ontstond in 2018 toen Jim het carnavalsoptochtnummer ‘De Kamelenrace’ inzong voor CV Ga Nou. Dit nummer werd een groot succes in Boemeldonck en ver daarbuiten.

Feestartiest Zanger Jim

Na het schrijven en zingen van verschillende optochtnummers voor CV Ga Nou, ondernam Jim zijn eigen muzikale reis als feestartiest onder de naam Zanger Jim. De smaak te pakken kreeg Jim in 2020 met de lancering van zijn eerste eigen nummer en videoclip, ‘Aan de Costa’. De creatieve expressie bracht veel vreugde, en het verlangen naar meer muzikale avonturen was gewekt.

Bang voor Water

Een bijzondere samenwerking ontstond met MC Feestfok tijdens carnaval 2022, waaruit het nummer ‘Ik Heb Gedronken’ voortkwam. Dit proefde naar meer, en zo zag carnaval 2023 de release van ‘In de Kroeg’. In het begin van 2024 blijven de muzikale samenwerkingen floreren, met de uitgave van ‘Bang Voor Water’.

Boekingen Zanger Jim

Jim zet zich volledig in voor zijn eigen muzikale repertoire, waarbij zijn nummers en medleys van elke gelegenheid een feest maken. Met toewijding en enthousiasme zet Jim een onvergetelijke toon, waar het feest nooit stopt!

Kom in de stemming

Zanger Jim boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zanger Jim te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zanger Jim wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zanger Jim viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zanger Jim online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zanger Jim boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zanger Jim kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zanger Jim boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!