Zany boeken?

Zany-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Zany boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zany

Raoul van Grinsven, ook wel bekend als Zany, is de definitie van een Hardstyle-legende. Een van de oorspronkelijke pioniers van de stijl, en lid van de Donkey Rollers en een altijd aanwezige kracht die het genre door evolutionaire trajecten duwt – Zany stond aan het begin en gaat nergens heen.

Indrukwekkende hits

Als frontman van Fusion is zijn catalogus van hits even uitgebreid als indrukwekkend. Klassiekers als ‘Nothing Else Matters’, ‘Pure’ en ‘Widowmaker’ worden aangevuld met moderne hits, zoals ‘Execute’ en zijn meest recente track ‘Free For All’ met Ruthless. Verder heeft Zany twee studioalbums op zijn naam staan in het genre dat ‘The Fusion of Sound’ definieert, en het meer recente ‘Planet Zany’.

Boekingen Zany

Al meer dan een decennium staat Zany aan de top van de scene – hij treed meerdere keren op elk groot Nederlands festival en op een groot aantal grote internationale evenementen. Waarom? Heel eenvoudig, een Zany-optreden zorgt gegarandeerd voor een feestje. Een combinatie van energie op het podium, en een echte DJ. Voor progressie en een stijlvolle mixstijl zijn altijd de basis geweest van zijn uitvoerend succes en er is in de loop der jaren weinig veranderd.

Liefde voor hardstyle

Tegenwoordig is Zany nog steeds druk in de studio om de volgende Fusion-hit te maken en blijft week in week uit optreden in heel Nederland en daarbuiten. Hij probeert nu zijn liefde voor hardstyle op een meer uitgebreide manier te delen. Dat wil zeggen, met een freestyle-sound.

Freestyle sound

Hardstyle gaat en zal altijd om het feest draaien. Het heeft het vermogen om te prikkelen, euforie op te roepen en bassfaces bij elke toeschouwer te geven. Door het genre met een freestyle-sound te benaderen, kan Zany het genre opnieuw ontwikkelen! Hardstyle draait om plezier maken. Er is geen betere man voor deze verandering dan Zany.

Kom in de stemming

Zany boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zany te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zany wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zany viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zany online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zany boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zany kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zany boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!