The Prophet boeken?

The-Prophet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj The Prophet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj The Prophet

DJ The Prophet, ook wel de ‘Godfather of Hardstyle’ genoemd, want hij is een van de weinige acts die er in geslaagd is om een bloeiende carrière te behouden vanaf het begin, tot aan de moderne tijd. Al dertig gouden jaren heeft DJ The Prophet persoonlijke mijlpalen bereikt toen hij het genre vormde dat we tegenwoordig kennen als hardstyle en nieuwe kansen creëerde voor opkomende artiesten. In 2019 presenteerde hij zijn nieuwe concept ‘THIS IS ME’ dat staat voor zijn muzikale en creatieve veelzijdigheid.

Thunderdome-generatie

In 1984 begon DJ The Prophet met het produceren van Hip Hop, met zijn eerste grote evenement ‘Let The Prophet Rise’ in 1988 met een publiek van 2000 mensen. In 1990 begon hij als een van de pioniers met het produceren van Hardcore als onderdeel van de Thunderdome-generatie en het eerste DJ-team ter wereld “The Dreamteam”. Hij boekte grote successen met nummers als “Dominatin” in 1993, “Big Boys Don’t Cry” in 1994, “Allright Now Here We Go!” in 1994 en “Killing Scum”, ook vanaf het jaar 1994 en nog veel meer daarna.

Pioniers van het Hardstyle genre

Na tien jaar Hardcore was DJ The Prophet op zoek naar iets nieuws. Hij draaide een Hard House-set in 1999 op het Q-dance-evenement “Houseqlassics” dat iedereen verraste. Hij vond wat hij zocht, dus opnieuw als een van de pioniers van het genre, tegenwoordig Hardstyle genaamd, begon DJ The Prophet met het produceren van de eerste bekende Hardstyle-tracks met Hardheadz zoals “Wreck Thiz Place”. In deze periode van zijn carrière trad hij op bij elk Q-dance evenement. Als de spirituele vader van Scantraxx Recordz en topacts als Headhunterz, Wildstylez, Frontliner en Brennan Heart, maakte hij naam als de ware peetvader van Hardstyle. Kenmerkende releases van dit tijdperk zijn “Recessie”, “Shizzle My Dizzle”, “Wake Up!”, “One Moment” en “Stampuhh !!”.

Boekingen Dj The Prophet

Met een sterke oudheid zette DJ The Prophet zijn nalatenschap voort door ook het moderne tijdperk van Hardstyle vorm te geven met zijn diverse releases. Van de verpletterende “CLTR SHCK” tot “Listen To Your Heart” en natuurlijk de floor filler “Lights Out”. Op het podium bestuurt de ‘Godfather’ de decks zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Hij heeft duizenden mensen betoverd bij Defqon.1, EDC Las Vegas, Defqon.1 Australië, Qlimax, Decibel, Dreamfields Mexico en nog veel meer. Eén ding is zeker: DJ The Prophet is nog steeds een belangrijk onderdeel van het Hard Dance-genre met veel geweldige plannen voor de toekomst.

Kom in de stemming

The Prophet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj The Prophet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj The Prophet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj The Prophet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj The Prophet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj The Prophet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj The Prophet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj The Prophet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!