Ruthless boeken?

Ruthless-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ruthless boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ruthless

Ruthless begon in 1995 met het draaien van platen en kort daarna maakte hij al mixtapes voor lokale radiostations zoals Radio Balans en Stadsradio Rotterdam. Hij begon als hardcore dj en werd resident dj in Kozmoz (BE) en Maddox (NL).

Boekingen Ruthless

Sinds 2002 draait Ruthless over de hele wereld. Je vindt hem in de grootste clubs en natuurlijk de grote evenementen zoals Qlimax, Defqon 1, Decibel, Tomorrowland, Mysteryland, Reverze en nog veel meer! Zijn favoriete stijlen zijn Hardstyle, Jump / Tek, Oldschool en early Hardcore! Als Ruthless achter de decks staat, kun je snelle mixen, exclusieve tracks en verschillende hardere stijlen verwachten in één dj-set.

Dirty Workz-crew

Zoals je weet, is Ruthless ook een producer. Na de release van ‘I Feel Like Dancin’ en ‘Whores In Da House’ gaat zijn carrière echt van start! Hij mixte vele compilaties en maakte vele remixen voor artiesten als Benny Benassi, Pulsedriver, Greg C, Technoboy, Coone, Pavo & Zany, Mark With A K en nog veel meer! Hij richtte in 2004 het legendarische jumpstyle-label Square Beats op, verhuisde in 2009 naar Scantraxx en tegenwoordig is Ruthless officieel lid van de Dirty Workz-crew.

Resident Dj Pussy Lounge

Samen met Paul Elstak, mentale Theo en Darkraver is Ruthless ook een van de 4 residents van de Pussy Lounge.

Kom in de stemming

Ruthless boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruthless te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruthless wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruthless viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruthless online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruthless boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruthless kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruthless boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!