Zazi boeken?

zazi boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Zazi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zazí

Dafne Holtland, Margriet Planting en Sabien Bosselaar vormen met zijn drieën Zazí. Waar ze ook spelen, hoe kort de set ook is, ze gooien hun bus vol met onmogelijk veel instrumenten en maken de technici daar steevast gek mee. Dafne speelt elektrische gitaar, piano, banjo en ukulele, Margriet speelt bas en cello en Sabien speelt accordeon, synths en bestuurt Ableton voor de beats. Daarnaast zingen ze alledrie solo, maar vooral staan ze bekend om hun unieke samenzang.

Zazí toert langs de Nederlandse theaters met liedjesprogramma’s, speelt op festivals, maar ook op besloten feesten en partijen (zie ‘contact’ voor boekingen). Ook in het buitenland is Zazí niet onbekend. Het drietal is regelmatig ingezet als live muziek op de catwalk tijdens grote modeshows in Duitsland, onder andere van magazines en bij grote shows van Adidas. In Canada heeft Zazí meegespeeld in een show van Cirque du Soleil. In de nazomer van 2016 zal Zazí te zien zijn op het Darling festival in Kaapstad, daarna zullen Dafne, Margriet en Sabien afreizen naar de Westcoast van Amerika, waar ze voor de vijfde keer een tournee zullen doen. Vanaf november is Zazí gewoon weer in eigen land te zien met liedjesprogramma SUPERNOVA.

Theatertour SUPERNOVA

Na twee eigen liedprogramma’s, ‘Zazí speelt’ en ‘Sirene’, en een programma met Hans Dorrestijn genaamd ‘Eindelijk licht’, betreden Dafne, Margriet en Sabien opnieuw de podia van de Nederlandse theaters om nieuwe liedjes ten gehore te brengen. Geïnspireerd door de mystieke schoonheid van het heelal, door ruimte en tijd, hebben zij voor het eerst voornamelijk Nederlandstalige nummers geschreven. Ze zingen alledrie en bespelen verschillende instrumenten, zoals bas, elektrische gitaar, toetsen, cello, accordeon en banjo. Dit programma is elektronischer en meer pop dan voorheen. Toch is de unieke sound van Zazí gebleven.

Debuutalbum ‘Siren song’

Met Siren Song verleiden de dames net als in de eeuwenoude mythe hun publiek met opzwepende, meerstemmige en soms juist prachtig intieme muziek. Zazí laat zich niet beperken door grenzen: het album biedt een mix aan stijlen en bevat liedjes in het Engels, Frans, Duits, Spaans en zelfs Noors.

Een deel van Siren Song namen Margriet, Dafne en Sabien op met producers Rik Elstgeest (Kopna Kopna, Alamo Race Track, Eckhart) en Gerry Arling (Arling & Cameron). Met hen, maar ook met Fay Lovsky, de componisten van Cirque du Soleil en met z’n drieën schreven de dames eigen composities die bestaande, in een Zazí- jasje gestoken nummers vergezellen. In de laatste categorie zijn daar bijvoorbeeld Porqué Te Vás, bekend uit de Spaanse film Cría Cuervos, en Ride Ranke, een Noorse bewerking van de klassieker Cats In The Cradle.

Nieuwste album ‘Zazí zingt Dorrestijn’

Hans Dorrestijn en Zazí ontmoetten elkaar op een middag bij een radioprogramma waar zij allen te gast waren. Direct ontstond er een wederzijdse verwondering. Hans raakte betoverd door Zazí’s schoonheid en aanstekelijke muzikaliteit, en Zazí bewonderde Hans om zijn teksten en donkere humor.

Boekingen Zazí

Enige ontmoetingen later gaf Hans het drietal een stapel teksten, boeken en cd’s mee, want “Het leukste is als mijn werk door anderen wordt gezongen. Het is niet zo dat ik zelf in het licht moet staan, als mijn werk dat maar doet,” aldus Dorrestijn. Zazí was vereerd en ging ermee aan de slag. Het resultaat is een album met liedjes over vergankelijkheid, de seizoenen en de liefde. Zazí omsluiert de zwartgalligheid waar Dorrestijns werk bekend om staat met zoete melancholie en een glimlach, waardoor de teksten nog schrijnender worden en nog harder binnenkomen. De rode draad op het album is de imposante driestemmigheid, welke een melancholieke, romantische sfeer creëert die naadloos past bij de ogenschijnlijk eenvoudige maar oh zo rake, uit het leven gegrepen teksten van Dorrestijn.

Kom in de stemming

Zazi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zazi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zazi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zazi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zazi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zazi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zazi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zazi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!