Zoek de Zon op Seniorenshow boeken?

zoek de zon op seniorenshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zoek de Zon op Seniorenshow

Sinds de zomer van 2014 toert Marga Bult, mogelijk gemaakt door de Stichting Max maakt mogelijk van omroep MAX, langs een groot aantal verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland met haar senioren programma “Zoek de Zon op”. Marga zingt tijdens haar optreden liedjes van toen en nu en verteld, als ambassadrice van Alzheimer Nederland, over haar ervaringen met o.a. Dementie en in het bijzonder over de ziekte van Alzheimer.

Boekingen Zoek de Zon op Seniorenshow

Zij staat daarbij ook stil bij de consequenties die deze ziekte met zich meebrengt voor niet alleen de getroffenen, maar ook voor de naasten, de familieleden, de mantelzorgers en de verzorgende in het algemeen. Het programma is erg succesvol en levert veel verrassende reacties op bij haar publiek. Niet zelden eindigt de show met een spontane polonaise van haar publiek.

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zoek de Zon op Seniorenshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zoek de Zon op Seniorenshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zoek de Zon op Seniorenshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zoek de Zon op Seniorenshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zoek de Zon op Seniorenshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!