300 Miles boeken?

300 miles boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 of 4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

300 Miles boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie 300 Miles

300 Miles bestaat uit zangeres Anja Dalhuisen en gitarist Ad Hofsink. Ze spelen al sinds 2005 samen en omschrijven hun stijl als ‘jazzy pop’. De donkere stem van Anja en de gypsy jazz invloeden van Ad geven het geheel een eigenzinnige twist met een warm en soulvol karakter. Ze spelen easy listening, maar ook up tempo nummers. Een perfect setting voor bijvoorbeeld (buiten) events, huiskamerconcerten, een opening of ceremonie, een café of restaurant, of een klein feestje. Ze spelen covers van bekende en minder bekende artiesten waaronder P!nk, Amy Winehouse, Etta James, Alain Clark en Carla Bruni.

Boekingen 300 Miles

Ze hebben samen, maar ook apart van elkaar, al meerdere projecten op hun naam staan. Zo schopte Anja het tot de kwartfinales van The Voice of Holland in 2012, en componeerde Ad liedjes voor onder andere stichting ALS. Deze brede ervaring nemen ze mee op het podium. Muziek is voor Ad en Anja de best denkbare uitlaatklep en ze spelen altijd vol overgave en passie.

300 Miles
Speelduur indicatie: 3 x 40 minuten of 4 x 30 minuten, met pauzes van ongeveer een kwartier. In overleg zijn er uiteraard meerdere opties mogelijk.

300 Miles XL
Je kunt 300 Miles ook boeken met Bert Nonkes op contrabas, alias ‘Contrabert’. Hij is een fijne en warme aanvulling bij de jazzy en poppy nummers die we zo graag samen spelen.

300 Miles XXL
Voor nog meer variatie en muzikaliteit nemen we graag naast Bert, ook pianist Kees Kuiper mee. Waar Kees is, is ook zijn akoestische piano, waar hij de mooiste klanken uit tovert. In deze combinatie kunnen wij een langere speelduur leveren.

mrs Bo Rizz & the Pianoman
Anja en Kees kun je ook samen boeken als ‘mrs Bo Rizz & the Pianoman’. Een andere setting met alleen een stem en een piano. Mooie liedjes, ook van pop tot jazz, en van easy listening tot iets meer up tempo. Heel geschikt voor ceremonies, etentjes, recepties of andere events.

Extra geluid bijboeken?

Tot ongeveer 150 personen kunnen wij ook het geluid voor jullie verzorgen. Is het event groter en wil je bijvoorbeeld ook een podium en/of licht? Vraag dan even naar de mogelijkheden.
Meerpijs van onze eigen geluidsset; € 175,-

Kom in de stemming

300 Miles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 300 Miles te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 300 Miles wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met 300 Miles viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u 300 Miles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

300 Miles boeken

Dus bent u benieuwd hoe u 300 Miles kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

300 Miles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!