Hot Club De Frank boeken?

hot club de frank boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Hot Club De Frank boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hot Club De Frank

De Hot Club de Frank, dat is Swing, Gipsy Jazz, Klezmer en nog veel meer. Van stevige ritmes tot heerlijk relaxed. De band is regelmatig op radio en TV en is live te zien op allerlei podia in binnen- en buitenland, van jazzpodia tot wereldmuziekfestivals, van theaters tot kamermuziekzalen. Zo speelde de band inmiddels drie keer op het North Sea Jazz Festival. De Hot Club de Frank verzorgt ook graag de muzikale bijdrage aan uw feest, receptie of diner, als achtergrond of klein concert.

‘Geweldige individuele muzikanten zegt nog niets over het orkest. Bij De Hot Club de Frank is er echt een team van gemaakt, spatgelijk in het samenspel en gedisciplineerd in de arrangementen. Een toporkest!’, de Schakel, januari 2006.
Niet een béétje hot …

Als vier musici zich helemaal overgeven aan het spel, aan de grillen van het moment, als ze hun instrumenten zwoel in je oor kunnen doen fluisteren, maar vooral ook keihard kunnen swingen…dat is pas hot.

Boekingen Hot Club de Frank

De Hot Club de Frank Van hot naar her
Natuurlijk luisterden deze mannen veel naar de 78-toerenplaten van Django Reinhardt en zijn Quintette du Hot Club de France. Dat doen ze nog steeds. Maar verwacht nu niet zomaar een avondje jaren 30-swing. Hier staan vier jonge mannen, inventief, virtuoos en vooral gretig. In vliegende vaart doorspekken ze hun muziek met grillige wendingen en motieven, puttend uit de traditionele swing, eigen composities, klezmer en zigeunermuziek.

De Hot Club de Frank Zonder ritmegitaar
De Hot Club de Frank is misschien wel de eerste band ter wereld in dit genre zonder doorgaande ritmegitaar. Hoe ze dat oplossen? Simpel! Zo zijn daar de ritmeviool en de ritmesaxofoon. En verder wordt er heel wat getrommeld en getikt op instrumenten die daar niet voor bedoeld zijn. Het resultaat is dynamiek, vrijheid en interactie. Dat is niet alleen spannend om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken.

Kom in de stemming

Hot Club De Frank boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hot Club De Frank te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hot Club De Frank wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hot Club De Frank viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hot Club De Frank online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hot Club De Frank boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hot Club De Frank kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hot Club De Frank boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!