Jazz Trio Three of a Kind boeken?

three of a kind boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Jazz Trio Three of a Kind boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jazz Trio Three of a Kind

Three of a Kind is een jong en professioneel jazztrio bestaande uit Wietse Voermans (altsaxofoon) Rob Meulmeester (gitaar) en Camiel Jansen (contrabas). Deze drie eigenzinnige muzikanten verstaan hun vak en maken elk optreden tot een succes. Dankzij hun ruime speelervaring voelen zij perfect aan wat de juiste ambiance geeft aan uw evenement; het trio weet wanneer het op de achtergrond of op de voorgrond moet treden.
Jazz Trio Three of a Kind boeken

Het trio heeft ervaring in het muzikaal omlijsten van zowel bedrijfsfeesten, bruiloften, congressen, borrels, diners, concerten en beurzen. Doordat Three of a Kind al meer dan vier jaar actief is in het verzorgen van live-muziek op maat, voelen de musici elkaar perfect aan. Soms is een blik al genoeg om te weten wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld het afronden van een liedje om ruimte te maken voor een speech.

Boekingen Jazz Trio Three of a Kind

Er wordt muziek gemaakt met zichtbaar plezier. Het trio wisselt sfeervol swingende liedjes af met rustiger materiaal, en geeft een warme aanwezigheid. Live-muziek geeft een extra dimensie aan uw evenement, en met Three of a Kind bent u hiervan verzekerd. Kortom, onvervalste jazz voor elke gelegenheid.

Kom in de stemming

Jazz Trio Three of a Kind boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jazz Trio Three of a Kind te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jazz Trio Three of a Kind wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jazz Trio Three of a Kind viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jazz Trio Three of a Kind online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jazz Trio Three of a Kind boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jazz Trio Three of a Kind kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jazz Trio Three of a Kind boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!