TomV Freestyle Voetbal boeken?

TOMV boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

TomV Freestyle Voetbal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie TomV Freestyle Voetbal

TOMV, ‘ballen’ als passie. Eén met de bal. Soms letterlijk, als de bal op de zijkant van z’n hoofd is beland en hij de bal heen en weer wiegend op die plek houdt. Vervolgens beweegt de bal in een vloeiende beweging weer naar de voeten van Tom, waar de snelheid van de bal – in acrobatische bewegingen – van voet naar voet, je doet duizelen. Hoe doet ‘ie dat?

Je moet het zien, dan beleef je de passie van TOMV!

TOMV is een freestyle voetballer, die al jaren shows en clinics geeft. Hij heeft onder andere deelgenomen aan tv-programma’s, zoals ‘Wedden dat ik het kan’ en ‘Zapplive’ en aan een marketing-campagne voor Cruyff Sport. Het heeft hem op allerlei plekken in Nederland en de wereld gebracht, van Parijs, Dubai, Bahrein, Brussel tot Lissabon en Berlijn en deelname aan shows als Kerstcircus AHOY met zijn groep Urban e-Motion evenals een uniek optreden met die groep live op TV voor de Koning en miljoenen mensen die tijdens de Koningsvaart in Amsterdam, aan de buis gekluisterd waren.

Jonge professionele freestyle

TOMV is een jonge, professionele freestyle voetballer, met een representatief voorkomen, waar het prettig mee werken is, zowel voor, tijdens als na de show. Tom studeert Bewegingswetenschappen in Groningen en is een opvallend goede didacticus. Hij heeft plezier in het overbrengen van zijn enthousiasme en weet heel goed hoe hij de zaken bij verschillende doelgroepen moet aanpakken.

Tricks en skills

Hard werken heeft hem gemaakt tot een entertainer, die met de bal mensen blijft verwonderen en boeien. Hij wil graag zijn skills en kernwaarden als doorzettingsvermogen en passie doorgeven aan zowel kinderen als volwassenen. Heel bewust en doordacht is Tom bezig met het blijven ontwikkelen van kwalitatieve, mooie shows, die interessant zijn voor het publiek. TOMV beheerst de tricks en skills, waarmee hij mensen in vervoering brengt.

Bol staat van de creativiteit

Freestyle voetbal is een sport, die bol staat van de creativiteit, waarbij vooral gekeken wordt naar techniek en stijl, de creatieve aanpak én – uiteraard – de controle die je over de bal hebt. Bij Freestyle voetbal komt het aan op de tricks die je met een bal kunt uithalen.

Boekingen TomV Freestyle Voetbal

Ooit begon het met de kunst om een bal in de lucht te houden, met hoofd, knie of voet (het eerste filmpje van freestyle voetbal was feitelijk de warming up van Diego Maradona tijdens de halve finale van de UEFA-cup in 1989; Napoli – Bayern Munchen) en is nu uitgegroeid tot een regelrechte kunst , waarbij acrobatische bewegingen onderdeel vormen van de show. Freestyle voetbal is eind jaren negentig vooral in Nederland (door)ontwikkeld

Kom in de stemming

TomV Freestyle Voetbal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om TomV Freestyle Voetbal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u TomV Freestyle Voetbal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met TomV Freestyle Voetbal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u TomV Freestyle Voetbal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

TomV Freestyle Voetbal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u TomV Freestyle Voetbal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

TomV Freestyle Voetbal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!