Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken?

stefan molendijk boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stefan Molendijk / Freestyle Football

Stefan, freestyle football, is begonnen op 12-jarige leeftijd. Geïnspireerd door de vele filmpjes op internet begon Stefan met urenlange trainingen om de nieuwste trucs te leren. Na een jaar hard werken kwam de eerste grote kans al op zijn pad, hij werd gevraagd om te spelen in een Super de Boer commercial voor de landelijke televisie. Niet lang daarna trad hij op voor 50.000 Feyenoord fans op de open dag in De Kuip.

Daarna is het snel gegaan, en de opdrachten liepen uiteen van het optreden op kinderfeestjes tot een theatertour door het hele land met Ali B. Optreden op een beurs in Rome voor Sony, figureren in een internet commercial voor Pepsi, een weekend Parijs met een cameraploeg van BNN, zijn passie voor de sport heeft ervoor gezorgd dat hij al een hoop ervaring rijker is op 24-jarige leeftijd.

Boekingen Stefan Molendijk / Freestyle Football

Inmiddels is het zover dat hij deze passie ook kan overbrengen op anderen. Dit doet hij door middel van workshops op scholen, voetbalclubs, kinderfeestjes en andere evenementen.

Kom in de stemming

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stefan Molendijk / Freestyle Football te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stefan Molendijk / Freestyle Football wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stefan Molendijk / Freestyle Football viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stefan Molendijk / Freestyle Football online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stefan Molendijk / Freestyle Football kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!