Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken?

voetbal jongleur boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Voetbal Jongleur - Marco Bonisimo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo

Onze Voetbal Jongleur is niet de eerste de beste jongleur. Meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire voetbalshows van 2 tot 50 minuten. Met charme en plezier weet hij met gemak het hart van uw publiek te stelen. Marco jongleert met vijf (!) voetballen.

Hebben de meeste voetbalelftallen al moeite om één bal in het team te houden, Marco jongleert en manipuleert er schijnbaar zonder moeite 5 (!). Met een show of een presentatie wordt uw publiek razendsnel meegenomen in een wereld van verbazing en plezier. Mogelijk in (uw) sporttenue, met een casual uitstraling of in pak.

Boekingen Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo

Inzetbaar tijdens openingen, bedrijfsfeesten, (sport)gala’s, straattheaterfestivals en workshops.

Kom in de stemming

Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Voetbal Jongleur – Marco Bonisimo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!