Ad van Opstal boeken?

Ad-van-Opstal-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Ook te boeken als Jantje Koopmans

Ad van Opstal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ad van Opstal

Ad gaat vol humor en muziek door het leven. Als gevoelige sfeermaker ontpopt hij zich tijdens z’n optredens als een echt gezelligheidsdier. Feest, feest en nog eens feest is het nieuwe karakter van deze zeer Nederlandstalige zanger. Hij brengt nummers als ‘De vlieger’, ‘De vrolijke koster’, ‘Maria Magdalena’, ‘Een bossie rooie rozen’, ’t Dorpscafeetje’ etc. kortom, echte stemmingsmuziek en bekende meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Mede daarom is Ad een veelgevraagd artiest in voorprogramma’s van bekende artiesten. Ad heeft reeds in het voorprogramma gestaan van Andre Hazes, One Two Trio, de Havenzangers, Arne Jansen en andere artiesten, want ……Ad in het voorprogramma is succes verzekert.

Hennie Huisman’s Soundmix Show

Ad is begonnen als zanger en sfeermaker op bruiloften en partijen. Als mede-eigenaar van een café in Valkenswaard liet hij de mensen menigmaal genieten van de gezellige meedeiners van Jantje Koopmans. Tijdens die ongedwongen optredens bleek dat hij de talenten had om de mensen echt te laten genieten van een fris en vrolijk optreden. Door zijn vrouw werd Ad opgegeven voor Hennie Huisman’s Soundmix Show. Hier bleek zijn vertolking van “Rode Rozen” een schot in de roos.

Boekingen Ad van Opstal

Ad van Opstal kreeg van Jantje Koopmans de rechten om zijn repertoire te vertolken. Jantje Koopmans “ontfermde” zich als een peetvader over hem. Ad beschikt als enige artiest over de originele “Jantje Koopmans”-banden!!! Het leven is vluchtig en haastig, daarom neemt hij de tijd voor zijn optredens en geniet als zijn publiek denkt aan de prettige dingen van het leven. Als vertolker van het lichtvoetige, vrolijke levenslied, die de zin van het bestaan niet uit het oog verliest, werkt hij aan zijn carrière.

Ad van Opstal is ook te boeken met het repertoire van de zanger Jantje Koopmans.

Kom in de stemming

Ad van Opstal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ad van Opstal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ad van Opstal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ad van Opstal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ad van Opstal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ad van Opstal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ad van Opstal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ad van Opstal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!