Aernout Pleket boeken?

Aernout-Pleket-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Aernout Pleket boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Aernout Pleket

Arnout Pleket zoon van havenzanger Henk Pleket werd geboren 15 januari 1966 in Apeldoorn. Aernout heeft lang getwijfeld of hij het stokje op zou pakken om de muzikale nalatenschap van zijn vader Henk te gaan eren! En nu is het dan zover! Arnout: “Ik ben er nu echt klaar voor en vind het een grote eer om zijn levenswerk voort te gaan zetten.”

Zoon van de Havenzanger Henk Pleket

Afgelopen carnaval heeft Aernout diverse podia bestegen en het smaakte naar meer. daarom brengt hij eind mei 2023 als eerbetoon aan zijn inmiddels 12 jaar geleden overleden vader de heerlijke meezinger “s Nachts Na Tweeën” uit. De bekende kraker is in een totaal nieuw zomers jasje gestoken waar Hans Aalbers en Arjan Venemann met volle trots hun handtekening onderzetten.

Boekingen Aernout Pleket

Aernout heeft zijn sporen onder andere verdient in grote producties als “Miss Saigon”, “Ciske de Rat” en “Zorro.” Tevens horen we hem ook regelmatig in commercials op radio en televisie. Jong en oud is bekend met de grote hits van vader Henk en deze komen uiteraard ook in zijn show voorbij. Met onder andere ‘Oh Mona’ – ’s Nachts na tweeën’ – ‘Trouw niet’ en vele andere bekende stampers maakt Aernout uw feest compleet.

Kom in de stemming

Aernout Pleket boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aernout Pleket te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aernout Pleket wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Aernout Pleket viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Aernout Pleket online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aernout Pleket boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Aernout Pleket kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Aernout Pleket boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!