Aladdins Waterpijpen Terras boeken?

aladdins waterpijp terras boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Aladdins Waterpijpen Terras boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Aladdins Waterpijpen Terras

Aladdin heeft zijn waterpijpenterras zo over laten komen uit een 1001 nacht land. De Oosterse wereld op uw feest. Aladdin zal de mystieke van de waterpijp demonstreren. Natuurlijk mogen de feestgangers zelf het genot van de waterpijp ervaren. Te gek entertainment voor een Oosters of 1001 nacht evenement!

In een prachtige Oosterse setting stelt Aladdin maar liefst 4 waterpijpen op. Tijdens het roken van de waterpijp krijgen de bezoekers een heerlijk glaasje muntthee. Ook de typische snoepjes uit de Oosterse wereld ontbreken niet.

De werking van de waterpijp:

Het glazen reservoir dient te worden gevuld met water, en wel zover dat de metalen schacht circa 2 centimeter onder water komt. In het tabakskommetje stopt men gezond rookwaar, zoals fruittabak; daarna wordt deze afgedekt met aluminiumfolie waar gaatjes in worden geprikt. Vervolgens legt men daar een brandend kooltje op. Door nu op het mondstuk te zuigen ontstaat er onderdruk boven de vloeistof. Hierdoor wordt er door de vloeistof heen lucht aangezogen door de pijpekop. Voorwaarde is wel dat de bokaal perfect luchtdicht is om te voorkomen dat de rook verdunt, of er geen onderdruk komt.

Boekingen Aladdins Waterpijpen Terras

Het brandende kooltje is of een stukje houtskool of een tablet gemaakt van houtskoolgries die zeer snel tot gloeien kan worden gebracht; De tablet heeft veelal een doorsnee van 33 mm; De tablet zit luchtdicht afgesloten in een aluminiumfolie verpakt per 10; Het gezicht van zo’n tablet is 6 gram.

Aladdins Waterpijpen Terras boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aladdins Waterpijpen Terras te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aladdins Waterpijpen Terras wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Aladdins Waterpijpen Terras viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Aladdins Waterpijpen Terras online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aladdins Waterpijpen Terras boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Aladdins Waterpijpen Terras kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Aladdins Waterpijpen Terras boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!