Antje Monteiro boeken?

antje monteiro boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Antje Monteiro boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Antje Monteiro

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady met een internationaal karakter. Zij is vooral bekend van het televisieprogramma “het gevoel van…”.

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie ‘Jeans’ waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. Daarna volgde de theatergroep ‘Broadway Boulevard’, waarmee zij door het gehele land optrad. Die groep bleek bijzonder succesvol in het Evenementen Circuit. Uiteraard bleven de capaciteiten van Antje niet onopgemerkt, en een platencontract bij Dino Music was het logische vervolg.

De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière.

Antje Monteiro succesvol in Aïda

Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van ‘Amneris’ aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aïda. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken en haar rol in Aïda bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002.

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in “Het Gevoel Van….” waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale,- en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Boekingen Antje Monteiro

Dat Antje Monteiro in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze wederom tijdens de Bernstein-concerten in 2004 waarin ze samen met diverse andere top vocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole-Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan.

De agenda van Antje Monteiro vertoont maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen. Ook voor de komende periode staat er veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen op TV en in het theater!

Kom in de stemming

Antje Monteiro boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Antje Monteiro te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Antje Monteiro wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Antje Monteiro viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Antje Monteiro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Antje Monteiro boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Antje Monteiro kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Antje Monteiro boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!