Arjon Oostrom boeken?

Arjon-Oostrom-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Arjon Oostrom boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Arjon Oostrom

IArjon Oostrom, een van de meest toonaangevende Nederlandse feestartiesten, begon zijn muzikale reis in 2005. Met de release van zijn eerste singles begon zijn carrière vorm te krijgen, maar het echte succes kwam in 2007 toen hij begon als vaste zanger bij De Après Skihut in Rotterdam. Gedurende vier jaar, van 2007 tot 2011, was hij een onmisbare aanwinst en wist hij wekelijks het publiek in vervoering te brengen.

Vaste zanger in de Aprés skihut Rotterdam

Zijn doorbraak kwam met de zomerhit van 2011, “Zakka Zakka”, nu beschouwd als een klassieker. Dit nummer stormde de hitlijsten binnen en ontving de Party Award voor “Beste Party Single”. Arjon werd eveneens erkend als de “Beste Opkomende Artiest” in 2022, gevolgd door de Party Award voor “Populairste partyartiest van 2022”. In 2012 bleef hij succesvol met hits zoals “Schudden”. Maar zijn grootste triomf kwam in de zomer van 2014 met “Pure Verleiding”, een nummer dat nummer één bereikte in alle Nederlandse hitlijsten, waaronder Sterren.nl Top 20, RadioNL Top 30 en Tv Oranje Top 30.

Op 10 in de Mega Top 100

Arjon’s muzikale reis bracht hem niet alleen naar kroegen maar ook naar grote festivals zoals 7th Sunday, Intents Festival, Rebirth, Wish, Indian Summer Festival, Paaspop en Dutch Valley. Bovendien was hij een vaste aanwezigheid op zomerbestemmingen zoals Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunny Beach, Gran Canaria en Chersonissos, waar hij altijd zorgde voor een onvergetelijk feest.

Boekingen Arjon Oostrom

Sinds zijn toetreding tot de muziekwereld in 2005 heeft Arjon samengewerkt met verschillende collega-artiesten en bracht hij solo diverse platen uit. Zijn muzikale reis is gedocumenteerd op talloze verzamelalbums en is te vinden op zijn uitgebreide discografie.

Gewaardeerde feestartiest boeken voor een optreden

Arjon Oostrom heeft zijn plek verdiend als een van de meest gewaardeerde feestartiesten in Nederland, en zijn blijvende passie voor muziek en zijn energieke optredens blijven zowel nationaal als internationaal een publiek aanspreken. Met een reeks aan hits die keer op keer de feeststemming aanwakkeren, blijft Arjon een niet te stoppen kracht in de Nederlandse muziekscene.

Te boeken voor ieder evenement, festival of bedrijfsfeest

Boekingen voor optredens van Arjon Oostrom zijn beschikbaar en zijn muziek is nog steeds een geliefde keuze voor diverse evenementen, festivals en feesten, waar zijn aanwezigheid gegarandeerd zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Kom in de stemming

Arjon Oostrom boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Arjon Oostrom te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Arjon Oostrom wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Arjon Oostrom viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Arjon Oostrom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Arjon Oostrom boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Arjon Oostrom kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Arjon Oostrom boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!