Arwin Kluft boeken?

arwin kluft
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Arwin Kluft boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Arwin Kluft

Vanaf zijn achtste kreeg Arwin pianoles, en na de middelbare school volgden zanglessen. In 1986 behaalde hij zijn eerste succes met de eerste prijs op een provinciaal zangconcours waarna diverse uitnodigingen als gastsolist volgden. In 1991 maakte hij kennis met grote Opera producties en werkte hij o.a. mee aan de mega-uitvoering ‘Aïda’ in de sporthallen zuid van Amsterdam. Vanaf eind ’97 werd geheel Nederland zijn werkterrein en toerde Arwin voor het eerst met een professioneel gezelschap, door het land met de musical ‘Oh, Johnny’.

TV bekendheid verwierf hij in 1998 tijdens het programma ‘Una Voce Particolare’ van de TROS waarin hij tot winnaar werd uitgeroepen. Vrijwel tegelijkertijd deed ARWIN met succes auditie bij de Nederlands Opera, en werkte hij vervolgens in het operakoor mee aan diverse producties. In 2000 zong hij in de productie ‘Broadway Melodies’, o.a. samen met Joke de Kruijf.

Doordat ARWIN inmiddels zowel opera, operette, musical als pop songs beheerste contracteerde producent Frank Wentink hem, en werd hij een aantal seizoenen vaste solist bij de wervelende DinnerShows in Studio 21 te Hilversum. Ondertussen kroop hij in 2002 ook in de huid van ‘Andrea Bocelli’ tijdens het programma ‘de Soundmix Show’ van Henny Huisman. De RVU voorzag toen al een mooie carrière en zond een persoonlijke documentaire over het ‘artiestenleven’ van Arwin uit.

Boekingen Arwin Kluft

In 2003 verwierf hij écht nationale bekendheid door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival. Het krachtige cross-over nummer ‘Turiddu’ verraste het, vooral op hem stemmende publiek en het dolenthousiaste jurylid Corrie Brokken. In totaal werd hij beloond met een derde plaats. Uit dit succes vloeiden vele optredens voort in binnen en buitenland. Door het enthousiasme over ‘Turiddu’ werd het plan geboren om een Cd album op te nemen. In 2005 werd in eigen beheer, in de prestigieuze ‘Galaxy Studios’, het album ‘Un Sogno per te’ opgenomen.

In november 2005 had Arwin de grote eer om voor H.M. koningin Beatrix op te treden. Dit zou niet het enige optreden voor iemand van het koninklijk huis zijn, want in mei 2007 zong hij in Wassenaar, voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maxima en ZKH prins Willem Alexander. Na afloop lieten de prins en prinses weten enorm van Arwin zijn zang te hebben genoten. Prinses Maxima deed zelfs nog een aantal repertoire suggesties.

Die Csárdásfúrstin

In 2008 vertolkte hij de hoofdrol van ‘Edwin’ in de Pools/Nederlandse productie ‘Die Csárdásfúrstin’ waarmee hij door Nederland en België toerde. Dat zelfde jaar werd Arwin door Joop van den Ende theaterproducties benaderd om in de musical ‘Tarzan’ te gaan spelen. Tot 24 mei 2009 vertolkte hij daar afwisselend de rol van Korchak, Porter en Clayton.

Hierna verbrede Arwin zijn muzikale activiteiten en richtte hij zich naast zijn optredens als zanger ook op het dirigeervak en volgde de opleiding tot koordirectie. Momenteel dirigeert hij bij de koren Octavia uit Anna Paulowna en Excelsior uit Dirkshorn. Daarnaast is hij eens in de twee jaar de muzikale leider van ‘Hét Projectkoor ‘ begeleidt door een samengesteld orkest.

Twee keer in de Ziggo Dome

In juni 2013 werd er weer een mijlpaal bijgeschreven aan de veelzijdige lijst van Arwin. Hij had namelijk de eer om 2x in het Ziggo Dome te Amsterdam op te treden met niemand minder dan Barbara Streisand.

In het seizoen 2014 – 2015 toerde Arwin, samen met o.a. Ron Brandsteder, Joke de Kruijf, Rolf Koster en Petra Berger door Nederland met de, speciaal voor de zonnebloem geschreven, theatervoorstelling ‘Diner voor twee’.

Diverse orkesten en koren hebben ondertussen van Arwin zijn vocale kwaliteiten gebruik gemaakt, en telkens weer blijkt, dat hij door zijn veelzijdigheid op een brede manier kan worden ingezet.

Kom in de stemming

Arwin Kluft boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Arwin Kluft te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Arwin Kluft wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Arwin Kluft viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Arwin Kluft online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Arwin Kluft boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Arwin Kluft kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Arwin Kluft boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!