Marco Bakker boeken?

marco bakker boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Marco Bakker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marco Bakker

In 1965 debuteerde Marco tijdens het Hollandfestival met de hoofdrol in de opera ‘De Droom’ van Ton de Leeuw, waarna de titelrol volgde in Monteverdi’s “ Orfeo” in hetzelfde festival. Tijdens de lange muzikale loopbaan heeft Marco een breed operarepertoire opgebouwd bij operahuizen in binnen-en buitenland (meer dan 60 rollen) en was tevens prijswinnaar in het vocalistenconcours van: München, ’s Hertogenbosch en Rio de Janeiro. Zijn eerste grote tournee met 18 concerten in de Verenigde Staten vond plaats in 1973 met ‘Die Hohe Messe” van Bach en “Die Schöpfung” van Haydn samen met het Philharmonisch Orkest van Berlijn. Na hoofdrollen in “les Pecheurs de Perles” van Bizet en Bellini’s “ Il Pirata” in het Wexfordfestival in Ierland, kwamen de eerste grote aanbiedingen binnen.

Boekingen Marco Bakker

In het beroemde Glyndebournefestival in Zuid Engeland vertolkte Marco de hoofdrol in Richard Strauss ‘opera’ “ Intermezzo”, welke opera de hoogste onderscheiding verwierf voor toneel- en operaprodukties in Engeland, kort daarna volgde in Engeland de titelrol in Tsjaikovski’s “Eugen Eunegin”. De vele rollen in operettes, (o.a. de rol van Graaf Danilo in ‘Die lustige Witwe’ van Léhar, die Marco zong in Wenen, Berlijn, Zürich, Mannheim, de Vlaamse Opera en Scottisch Opera), oratoria, musicals is hij een veelgevraagd concertzanger. Naast de operaconcerten zingt Marco elk jaar o.a. de Christuspartij in Bach’s Matthëus Passion.

In Nederland waren de vele televisieshows, radio-optredens en de bekende nieuwjaarsconcerten waardoor Marco Bakker veel bekendheid kreeg. In 2002/2003 werd de rol van George, één van de hoofdrollen in de musical “Aspects of Love” van A.L. Webber aan de opera te Bern gespeeld/gezongen door Marco, waarbij hij daarna werd gevraagd om de rol in de musical de Man van La Mancha te vertolken, welke rol hij reeds bij de Opera van Vlaanderen heeft gedaan. Bij de Xynix-opera volgden meer dan 40 voorstellingen als King Lear in de gelijknamige opera van Fons Merkies. In 2001 werd een tournee gemaakt door Canada met 9 concerten en 2004 kreeg dit een vervolg met nog een aantal concerten.

De 3 Baritons

Sinds anderhalf jaar presenteert Marco op de zondagochtend het radioprogramma “Het Muziekontbijt” bij RTV-Utrecht. Er zijn inmiddels meer dan 89 platen en CD’s uitgebracht, waaronder vier gouden en een platina en tekende Marco een contract voor 9 nieuwe albums, waarvan de cd “Duetten”, een Nederlandstalig produkt. Op laatstgenoemde CD worden er duetten gezongen met o.a. Willeke Alberti, Ruth Jacott, Joke de Kruyff en Karin Bloemen. Daarna is er nog een tweede CD verschenen met prachtige melodieën van Robert Stolz. Miranda van Kralingen werkte ook mee aan laatstgenoemde CD.

Het seizoen 2004-2005 stond in het teken van een aantal concerttournees, waaronder een serie met de sopraan Miranda van Kralingen en het bekende Belgische The Belle Epoque Orchestra o.l.v. Wim Brabants. Een aantal succesvolle optredens met de zangers Henk Poort en Ernst Daniël Smid, als “De drie Baritons” waren zo succesvol en plezierig, dat er is besloten om in 2007 weer een vervolg hierop te geven. Daarnaast werd in 2006 ook de rol van Nourabad in Bizets opera “de Parelvissers” bij Opera Zuid met veel succes op de planken gezet, waarna Marco werd uitgenodigd om ook de rol van Watergeest te zingen in Dvoraks “Rusalka”.

Ernst, Henk en Marco

Begin oktober 2006 ging Marco een uitdaging aan om in de musical “Cats” in een produktie van Joop van den Ende de rol van oom Deuteromium te spelen. Deze rol zal tot half september in de Nederlandse theaters door Marco gespeeld worden. Na deze periode zijn er weer diverse concerten in binnen- en buitenland geboekt en tussendoor als extra een tournee met de Ernst Daniel Smid en Henk Poort als de Drie Baritons.

Kom in de stemming

Marco Bakker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marco Bakker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marco Bakker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marco Bakker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marco Bakker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marco Bakker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marco Bakker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marco Bakker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!