Atomic Kitten boeken?

atomic kitten boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Atomic Kitten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Atomic Kitten

Na het einde van ‘Take That’ en de ‘Spice Girls’ leken we de twee belangrijkste UK-popgroepen wel gehad te hebben. Maar niets was minder waar. De opvolging was verzekerd en hoe. Na enkele interne problemen werden uiteindelijk drie vrolijke, goed ogende jongedames uitgekozen om de groep Atomic Kitten te gaan vormen. Kerry Katona, Natasha Hamilton en Elizabeth McClarnon zagen dat wel zitten en namen meteen enkele plaatjes op.

‘Right Now’ en ‘See Ya’ werden in een mum van tijd top 10-hits in de UK. Met ‘Whole Again’ veroverden ze de eerste plaats in Groot-Brittannië, maar scoorden ze ook een Europese hit. De grote doorbraak werd verzekerd! Zomer 2001: hun cover van The Bangles-hit ‘Eternal Flame’ doet het nog beter dan hun vorige hit. Het album ‘Right Now’ wordt opnieuw uitgebracht en doet het ook bijzonder goed in de hitlijsten. Het succes van de drie dames gaat ook de daaropvolgende jaren gewoon door!

Boekingen Atomic Kitten

Na de split up in 2004 zei Natasha in maart van 2012 dat de groep opnieuw zou samen komen voor een nieuwe tournee, een nieuw studioalbum en dat ze in gesprek waren voor een eigen realityshow omtrent hun comeback. Hoewel ze alle drie meteen enthousiast waren, ging de reünie niet door. Uiteindelijk werd er in oktober van datzelfde jaar bekendgemaakt dat Atomic Kitten één van de zes popgroepen was dat te zien zou zijn in ‘The Big Reunion’. Hierin gaan zes bekende popgroepen aan hun comeback werken.

Kom in de stemming

Atomic Kitten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Atomic Kitten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Atomic Kitten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Atomic Kitten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Atomic Kitten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Atomic Kitten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Atomic Kitten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Atomic Kitten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!