Balance boeken?

balance boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 750 personen

Balance boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Balance

Als er één bandnaam de lading dekt, dan is het BALANCE. Zodra ze op het podium staan gebeurt er iets: noem het “magie”, noem het “de klik” of noem het gewoon “balans”. Balance dus. Ze zijn weer terug, alsof ze nooit zijn weggeweest. Met een aanvulling van 2 zangeressen en een nieuwe zanger is Balance weer in balans! In de jaren ’90 was Balance onbetwist de beste liveband van Nederland. Nu zijn ze, voor zover mogelijk, alleen maar beter geworden. De groepsleden hebben namelijk in de tussenliggende jaren natuurlijk niet stilgezeten. De ervaringen in andere bands en projecten nemen ze mee naar Balance.

Boekingen Balance

Zanger Alexander Vlasveld is in de loop der jaren steeds beter gaan zingen. Met hart en ziel en met een groot stembereik grijpt hij het publiek vast om niet meer los te laten voor de laatste toon heeft geklonken. De manier waarop Kees Tanger op drums en broer Rolf Tanger op bas elkaar aanvoelen en aanvullen, mag “thuiskomen” worden genoemd. De veelzijdigheid van saxofonist/toetsenist/gitarist/zanger Wim Koopman is zo bijzonder, dat elke band wel zo’’n man in zijn midden zou willen hebben. En Moedertje Natuur móet toetsenist Harry Bijl wel met minimaal 4 handen hebben gezegend. Zo virtuoos en zo smaakvol zoals alleen hij dat kan. Met de gitarist Sander Hoorn en de 2 zangeressen Melanie (Tanger) en Cherryl Tuasuun (zusjes) verjongt Balance zich weer! Een frisse wind om nog weer 30 jaar verder te kunnen! Balance speelt naast de hedendaagse bekende hits ook de hits uit de jaren tachtig en negentig, zoals nummers van KC & the Sunshine Band, Toto, Bon Jovi, The Emotions, The Pointer Sisters, Aretha Franklin, maar ook klassiekers uit de jaren zestig en zeventig. Dit doen ze op de onvergelijkbare, aanstekelijke Balance-manier.

De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier zijn zo uniek dat een optreden van Balance voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn. Als je na een avond BALANCE niet meer weet wie of waar je bent en is het dak eraf? Dan is BALANCE wel de oorzaak, maar niet aansprakelijk!

Kom in de stemming

Balance boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Balance te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Balance wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Balance viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Balance online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Balance boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Balance kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Balance boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!