Billy Maluw boeken?

Billy-Maluw-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Billy Maluw boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Billy Maluw

Billy Maluw is een singer/songwriter, pianist en componist. Hij werd op 2 mei 1984 geboren in Purmerend en woont in Amsterdam. Toen Billy 13 was begon zijn muzikale verslaving. Hij nam pianolessen op de muziekschool Waterland bij Afke Borst. Daar kwam Billy al snel in aanraking met verschillende muziekstijlen en ensembles. Na vier jaar les werd hij toegelaten tot de vooropleiding van het conservatorium van Amsterdam (CVA) met als studierichting klassiek piano. Op het CVA genoot Billy lessen van Marjes Benoist en Matthijs Verschoor. Na een studie klassieke muziek besloot hij zich verder te ontwikkelen in de jazz. Hij werd hiervoor toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en kreeg daar les van Juraj Stanik. Billy zong al voor hij piano leerde spelen. Maar sinds zijn deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland is zijn passie voor live performen (zingend) geboren. Door TVOH kreeg hij de gelegenheid om bij verschillende optredens zijn eigen nummers ten gehore te brengen. Hier haalt Billy zijn grootste voldoening uit. ‘Zingen is voor mij de meest directe manier van communiceren met mijn publiek. Via mijn stem bereik ik mijn publiek direct, als persoon. Bij piano spelen gaat dat via mijn instrument. Zingen komt echt van binnenuit. Als ik dat kan combineren met uitvoeren van mijn eigen werk ben ik op m’n gelukkigst!’

Soul-volle singer/songwriter

Billy Maluw is een soul-volle singer/songwriter die zich momenteel volledig stort op het schrijven en uitvoeren van zijn eigen songs. Voorheen begaf hij zich echter ook in vele andere muzikale omgevingen. Zo voerde hij het volledige pianoconcert van Edvard Grieg uit, schreef de muziek voor het cabaretprogramma ‘Ca Bien’ van Sabine Beens en speelde met de band Ten Sharp in Moskou. Verder begeleide Billy artiesten als Jamai Loman en schrijft/arrangeert muziek voor andere zangers, musicals en theatershows. in 2015 bundelde hij al zijn talenten in een eigen one-man show ‘CODA’ (onder regie van Paul van Ewijk) en trok hiermee volle zalen. Billy volgt nu zijn grootste ambitie en dat is uitbrengen en uitvoeren van zijn eigen werk. Hij released zijn eerste EP getiteld ‘Brand New Terms’ vrijdag 13 mei in de Melkweg Amsterdam. Hier staan drie songs op die ik heb geschreven en in samenwerking met Hayp-music produceerde. Het zijn soul-volle/funky nummers met een high energy vibe. In de melkweg zal hij meer van zijn eigen songs ten gehore brengen met als afsluiting de EP release.

Boekingen Billy Maluw

Billy weet als hij optreedt keer op keer zijn publiek te raken, te vermaken en los te laten gaan. Vanaf het moment dat Billy piano speelde is hij ook gaan lesgeven. ‘Er is niets mooiers dan mensen aan te steken met mijn liefde voor muziek. Ook via lesgeven.’ Billy heeft inmiddels zijn eigen muziekschool waar hij lesgeeft aan zo’n 40 studenten, zowel piano als zang. Daarnaast is hij een veelgevraagd docent aan de Frank Sanders Academie. Hij begeleidt hier onder andere lessen van top docenten als Karin Bloemen, Marjolein Touw en Jimmy Hutschinson. Voor verschillende producties van deze prestigieuze muziektheater-opleiding componeert en arrangeert hij de muziek en neemt hij de muzikale leiding voor zijn rekening.

Kom in de stemming

Billy Maluw boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Billy Maluw te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Billy Maluw wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Billy Maluw viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Billy Maluw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Billy Maluw boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Billy Maluw kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Billy Maluw boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!