Bon Giovi boeken?

bon giovi boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bon Jovi Tribute

Bon Giovi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bon Giovi

Geleid door de nieuwe Jon Bon Jovi-imitator Gary Williams, heeft de band niet alleen langdurig door het VK getourd, voor klanten als Harley Davidson, Vodafone, Butlins, Chacago Rock Cafés, Yates, Walkabouts, The British Motorcycle Federation en Jack Daniels, maar ook internationaal opgetreden in en rond het Midden-Oosten, Rusland, Slovenië, Oostenrijk, Cyprus, Turkije, Griekenland, Roemenië, Nederland, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk en Ierland om er maar een paar te noemen.

Bon Giovi was ook de enige Britse tribute act die werd gevraagd om een gastoptreden te geven op het New Jersey tribute-album “Garden State Of Mind Vol. 1”, een viering van de muzikale carrière van Bon Jovi tot nu toe.

Bon Giovi beslaat elk aspect van Bon Jovi’s uitgebreide carriere en speelt alle grootste hits zoals “Living On A Prayer”, “It’s My Life” en “Wanted Dead Or Alive”, evenals vele andere van elk album dat ooit is geproduceerd in één geweldige show die omvatten al deze hits en meer. En niet te vergeten het uitvoeren van zeldzame nummers die zelfs Bon Jovi al jaren niet meer heeft gespeeld.

Boekingen Bon Giovi

Dus als je klaar bent voor ‘Runaway’ op ‘One Wild Night’ over die ‘Lost Highway’ voor een voorproefje van enkele van ’s werelds grootste stadionliederen, boek dan nu met vertrouwen Bon Giovi! Voor het beste kom je bij het echte ding.

Bon Giovi zijn ’s werelds premier look-a-like en klinken als eerbetoon aan de New Jersey rockers Bon Jovi. Gevormd in augustus 1999, met meer dan achttien jaar Britse en internationale tourervaring als band en bijna drie keer zoveel als individuele leden, is deze act zonder compromissen een van de beste eerbetoon acts op het circuit van vandaag.

Kom in de stemming

Bon Giovi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bon Giovi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bon Giovi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bon Giovi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bon Giovi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bon Giovi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bon Giovi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bon Giovi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!