Bon Scotch (AC/DC Tribute )boeken?

bon scotch boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten of 1 x 45/60/75 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

icon-notice

Opmerking

AC/DC Tribute

Bon Scotch (AC/DC Tribute) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bon Scotch (AC/DC Tribute)

Sinds de oprichting heeft Bon Scotch een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en heeft zijn naam inmiddels gevestigd in het tribute-circuit. Bon Scotch geldt als dé AC/DC tribute sensatie die de betere podia in binnen-en buitenland bestormt. Zoals De Pul Uden, Gebouw T Bergen op Zoom, Metropool Hengelo en Nijdrop Opwijk (BE). Maar ook op volgepakte festivals zoals o.a. 24-uurs Solexrace, Dicky Woodstock, FestyLand, Nirwana Tuinfeest en Sandnes Rally (NO) gaat het dak eraf. Iedereen gaat plat voor deze vertolking van het AC/DC uit de jaren van zanger Bon Scott. Of het nu grote podia en festivals zijn of de betere jongerencentra en muziekcafés, Bon Scotch voelt zich overal thuis en dit heeft zijn weerslag op het publiek. De muziek lijkt dan ook tijdloos te zijn als je elke keer weer jong en oud ziet genieten en losgaan bij de shows die Bon Scotch neerzet.

Boekingen Bon Scotch

Bon Scott (zanger AC/DC van 1974 –1980) mag dan helaas niet meer onder ons zijn, maar met Bon Scotch zou je dat bijna vergeten. Onder leiding van een charismatische leadzanger evenals de in schooluniform geklede gitarist zorgt deze energieke band voor de ultieme AC/DC beleving. Met een show waarin alle klassiekers zoals o.a. Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT, en Let There Be Rock van het Bon Scott-tijdperk voorbij komen, en een sound die werkelijk ongelofelijk dicht bij het origineel in de buurt komt is er voor de rock(st)er en AC/DC-liefhebber geen betere manier om je weer in de 70’s te wanen dan met Bon Scotch. Haar of geen haar meer; headbangen verplicht!

Kom in de stemming

Bon Scotch (AC/DC Tribute )boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bon Scotch (AC/DC Tribute) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bon Scotch (AC/DC Tribute) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bon Scotch (AC/DC Tribute) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bon Scotch (AC/DC Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bon Scotch (AC/DC Tribute) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bon Scotch (AC/DC Tribute) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bon Scotch (AC/DC Tribute) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!