Caro Emerald boeken?

caro emerald boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 - 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Caro Emerald boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Caro Emerald

U kunt Caro Emerald inhuren voor een paar van haar aansprekende hits, of een volledige avond vol muziek van hoge kwaliteit. Haar verhaal leest als een sprookje. Zij kwam vanuit het niets in de hitparade in Nederland terecht en is daar vervolgens nooit meer weg gegaan. Wist u dat haar debuutalbum Deleted Scenes from the Cutting Room Floor ruim 28 weken op nummer 1 in de albumlijst heeft gestaan? Zelfs twee jaar na de release stond het album nog in de album top-100, een geweldige prestatie. Wilt u Caro Emerald boeken? Wij horen graag van u.

U kunt Caro Emerald boeken voor de diverse songs die ze ten gehore kan brengen, maar wat dacht u van de verschillende eigen singles? Back it Up, A Night Like This, Riviera Life en That Man zijn hier een aantal goede voorbeelden van. Door heel Europa kent men de songteksten, waardoor het niet zo vreemd is dat haar kast vol staat met awards vanuit binnen- en buitenland. U kunt Caro Emerald huren voor een heerlijke muzikale avond, waarbij de pure kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Boekingen Caro Emerald

Begin 2011 besloot Caro Emerald dat het tijd werd om ook het buitenland aan te gaan doen. Ze bracht haar debuutplaat onder andere uit in Frankrijk, Duitsland, Portugal, Engeland, Italië en Rusland, waar ze behoorlijk wat successen heeft weten te boeken. Wilt u Caro Emerald boeken? Houd er dan rekening mee dat het een internationale artiest is, die prachtig op het affiche staat.

U kunt met Caro Emerald een wereldartiest inhuren. Zij heeft een uitgebreide ervaring met festivals door heel Europa en in de rest van de wereld. Heeft u een prachtig evenement op stapel staan en wilt u Caro Emerald boeken? Neem dan contact op met Twilight Entertainment, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Kom in de stemming

Caro Emerald boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Caro Emerald te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Caro Emerald wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Caro Emerald viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Caro Emerald online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Caro Emerald boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Caro Emerald kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Caro Emerald boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!