Wouter Hamel boeken?

Wouter-Hamel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Wouter Hamel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wouter Hamel

Wouter Hamel veroverd harten en verspreidde zich als wildvuur in heel Europa, Japan en Korea. Wouter Hamel werd geconfronteerd met de pijnlijke breuk van een 9-jaar relatie echter, wanneer dit gebeurt in dezelfde week als het plotselinge vertrek van een van uw vertrouwde bandleden, dan is het gewoon te veel. Maar Wouter Hamel kwam sterker en vast beradener terug dan ooit. Hamel zelf omarmde de mogelijkheid voor door zijn eigen album te gaan produceren.

Boekingen Wouter Hamel

Voor Hamel was was het het een periode van opnieuw te beginnen. De ideeën kwamen naar boven tijdens de promotie van ‘Nobody’s Tune’ het tweede album. Wouter Hamel besloot omeen tijdje in Parijs te blijven om te gaan schrijven.

Wouter treedt enkel op met 5-koppige band, maximale speelduur 60 minuten, Prijs op aanvraag.

Wouter Hamel treed NIET op tijdens diners.

Kom in de stemming

Wouter Hamel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wouter Hamel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wouter Hamel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wouter Hamel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wouter Hamel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wouter Hamel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wouter Hamel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wouter Hamel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!