Linde Wester boeken?

linde wester boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Linde Wester boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Linde Wester

Linde Wester is een veelzijdig acrobate, gespecialiseerd in het German Wheel, Tissu, Aerial Ring en partner acrobatiek in de lucht.

Linda groeide op met sport, muziek en theater. Toen ze 6 jaar was, heeft haar moeder een podium in haar kamer gewbouwd, waar ze bijna elke dag optrad. Toen ze 11 was, ontdekte ze het Rhönrad (German Wheel). Na twee jaar hard trainen, won ze voor de eerst ekeer de Nederlandse kampioenschappen in haar categorie. Vanaf 2004, trainde ze in Leverkusen (Duitsland), waar ze les kreeg van onder andere toenmalige Wereldkampioen Achus Emeis. In 2005, won ze een zilveren en bronzen medaille op de wereldkampioenschappen in Aken, Duitsland.

Dankzij deze prestaties, werd ze op haar 16e gevraagd voor haar eerste professionele optreden. Dit was tijdens de opening van de concerten van Frans Bauer in Ahoy Rotterdam. Vanaf dat moment had ze de msaak te pakken. Ze combineerde internationale optredens met het examenjaar van de middelbare school en haar trainingsschema voor wedstrijden. Dat moest wel bijna misgaan. Een week voor de wereldkampioenschappen in Salzburg 2007, brak ze haar been tijdens de opnames voor ‘Goede morgen Nederland’ op de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierdoor realiseerde ze zich dat ze een keuze moest maken. Ze koos voor de showwereld en startte haar acrobatiek opleiding bij Corpus Acrobatic Theatre in Amsterdam. Daar specialiseerde ze zichzelf in luchtacrobatiek.

Boekingen Linde Wester

Naast optredens op evenementen, galashows en festivals, heeft Linde meegewerkt aan uiteenlopende projecten, waaronder een tournee met een traditioneel circus in een echte circustent, improvisatie theater in themaparken, een dansproductie tijdens voetbalwedstrijden en flash mob shows op de luchthaven van Schiphol. Recentelijk heeft Linde Wester succesvol auditie gedaan bij Cirque du Soleil, waar ze nu geregistreerd staat voor toekomstige producties.

Referenties:
Linde Wester heeft onder andere opgetreden voor Phantasialand, de Efteling, MSC Cruiselines, het Magic Circus, de Nederlandse ambassade in Brazilië, Frans Bauwer, BMW, Real Zaragoza, Asics Sportswear, IPL Indian cricket league, Schiphol, dansgezelschap Massive Movement en het Jetix Sinterklaasfeest

Kom in de stemming

Linde Wester boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Linde Wester te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Linde Wester wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Linde Wester viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Linde Wester online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Linde Wester boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Linde Wester kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Linde Wester boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!