Michael Evolution boeken?

michael evolution boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Michael Evolution boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Michael Evolution

Michael van Beek ook bekend als Michael Evolution is een basketbal artiest van wereldklasse, die al miljoenen mensen heeft weten te verbijsteren in zijn carrière! Voor kleine en grote evenementen, theater- & circusproducties, televisie en basketbal halftime shows, Michael van Beek is de beste van zijn discipline! Met ruim 10 jaar live podium ervaring, heeft Michael van Beek zijn credits en plek in de showbizzwereld verdiend! In Sardinië won hij de titel “Nr. 1 Basketball Freestyler Of Europe 2005”. Met zijn artistieke creativiteit, charisma en grote performance kwaliteiten is Michael de freestyler die deze sport in de theater- en circuswereld heeft geïntroduceerd!

Boekingen Michael Evolution

Michael is te boeken voor solo show’s ‘Soul Makossa’ met een Urban style of ‘Evolution of the Planet’ juist een theatrale invulling en Cirque du Soleil styling. Met Galdino, heeft Michael een geweldige duo show. ‘HipHop Freestyle Basketball’ is de naam van zijn originele workshop.

Bij “HipHop Freestyle Basketball”, krijg je les in de gekste basketball tricks en de vetste hiphop moves in ÉÉN!!! Dit betekent niet dat je een basketballer of een danser hoeft te zijn. Dit is voor IEDEREEN!!! De basis elementen van de basketball tricks worden nauwkeurig uitgelegd en vervolgens uitgewerkt naar een leuke choreografie op muziek!

Michael is ook te boeken voor showproducties op maat en commercials.

Kom in de stemming

Michael Evolution boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Michael Evolution te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Michael Evolution wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Michael Evolution viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Michael Evolution online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Michael Evolution boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Michael Evolution kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Michael Evolution boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!