Claire Maidin boeken?

claire Maidin boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Finalist Holland

Claire Maidin boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Claire Maidin

Dat we in Nederland nog niet veel van Claire Maidin hebben gehoord is een kwestie van tijd en over de landsgrenzen kijken. Claire heeft haar sporen verdiend in het buitenland, en reist momenteel de hele wereld over met een groot orkest achter zich. Claire, geboren in het Engelse Yorkshire, was getrouwd met een Nederlandse man en heeft een dochtertje, Lily. Tijd voor een nadere kennismaking met dit supertalent op piano en zang.

Claires muzikale talent viel al vroeg op. Als meisje van elf werd Claire toegelaten op de prestigieuze Chethams School of Music, gevolgd door The Royal College of Music en The Royal Academy of Music in Londen. In 1994 was Claire finaliste van BBC Young Musician of the Year. Sindsdien is ze als pianosolist betrokken bij de BBC, ITV en Sky Television, en heeft ze samengewerkt met onder andere Simon Cowell, Cliff Richard, Bridget Nielson, JLS, Neil Diamond, Diana Ross en Liza Minelli. Naast muzikaal talent is Claire in Engeland uitgegroeid tot een tv-persoonlijkheid. Ze was onder andere vocal coach bij XFactor UK, Britain’s Got Talent, Sing If You Can en Comic Relief.

Boekingen Claire Maidin

Claires eerste kennismaking met Nederland was in 2013, toen ze groot succes had bij Holland’s Got Talent. Met haar indrukwekkende pianospel en unieke stem, en niet te vergeten haar charming looks, schopte ze het tot de finale.

Claire zet momenteel de laatste puntjes op de i van haar album Up Close and Personal. ‘Het album gaat heel puur klinken’, vertelt Claire. ‘Ik wil echt mezelf laten zien, zonder opsmuk. Door muziek te maken geef je veel van jezelf bloot. Als je songs vanuit je tenen komen, dringt dat ook bij je luisteraars door. Ik maak muziek met hart en ziel, en dat mag iedereen horen!’ Op haar album, én live: Claire geniet het meest van optreden en andere mensen laten genieten. En daar kan Nederland de komende tijd veel van verwachten.

Kom in de stemming

Claire Maidin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Claire Maidin te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Claire Maidin wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Claire Maidin viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Claire Maidin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Claire Maidin boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Claire Maidin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Claire Maidin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!