Miki Dark boeken?

Miki-Dark-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Miki Dark boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Miki Dark

Een gruwelijke magic show mét humor door een mysterieuze man. Hij praat niet, maar zijn grimas spreekt boekdelen. Miki Dark is de nieuwe sensatie op het gebied van horrorentertainment, bekend van Holland’s Got Talent. Met zijn duistere karakter doet hij denken aan de slechterik uit een enge film, die zo het beeld uitgestapt is en in deze dimensie uw publiek laat gruwelen en verbazen.

Magic in combinatie met zijn duivelse humor

Scheermesjes slikken, geblinddoekt messenwerpen en een brandend hoofd van een toeschouwer passeren de revue! Magic in combinatie met zijn duivelse humor maakt Miki Dark de perfecte act op uw bedrijfsfeest, halloweenevenement of bij uw promotiestunt.

Boekingen Miki Dark

Zijn optreden zorgt gegarandeerd voor een ervaring die uw gasten nog lang zal bijblijven! Durft u het aan? Zeer geschikt voor uw horrorevent, tijdens Halloween of als walkaround-act op een themafeest. Miki speelt zijn show op de vierkante meter, maar presenteert ook complete theateracts en televisieperformances.

Kom in de stemming

Miki Dark boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Miki Dark te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Miki Dark wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Miki Dark viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Miki Dark online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Miki Dark boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Miki Dark kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Miki Dark boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!