Come Again boeken?

come again boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Come Again boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Come Again

De afzonderlijke bandleden zitten al jaren fulltime in verschillende bands totdat ze 10 jaar geleden door toeval bij elkaar kwamen. De rest van de muzikanten voor die ‘snabbel’ kwam niet opdagen… tja… Dan maar kijken hoe ver je met z’n drieën komt. Het was meteen een doorslaand succes en het bleek een gouden greep. Come Again was geboren. Door de jaren heen is het concept verder uitgebouwd en verfijnd. Van volledig versterkt in een feesttent, tot compleet akoestisch en… mobiel in de binnenstad of op privé-feest.

Wie zijn de bandleden?

Drummer Ronald van Holst heeft naast een top-40, ook een salsa achtergrond. Intussen is hij absoluut DE specialist in Nederland geworden in het ‘neerzetten’ van bekende nummers op drum/percussie gebied, met ongelofelijk minimale middelen. (Slechts één snaretrommel!) Daarbij zingt deze Amsterdammer ook nog eens tegelijkertijd de sterren van de hemel.

Import-Deventenaar Erik Poorterman belichaamt het muzikale topniveau van dit trio. Hij is afgestudeerd conservatorium drummer met een Jazz en Ierse Folk achtergrond. Hij speelt dan ook bij trio Come Again…. natuurlijk… de fretloze bas! Dit leidt nog steeds tot hilarische taferelen wanneer muzikanten, uit zijn drummerscéne, Come Again tegenkomen en Erik op basgitaar zien spelen. Vervolgens zingt Erik dan expres ook nog even rustig een derde stem mee!

Boekingen Come Again

Met zijn 12-snarige akoestische gitaar en leadzang, is frontman René Elenbaas ‘de gangmaker’ bij Come Again. Hij speelt direct en naadloos in op wat er in de zaal en in het publiek gebeurt. Zo past hij b.v. ook regelmatig de teksten terplekke aan, op mensen en situaties die ontstaan. Woonachtig in Enschede is zijn aankondigingskreet dan ook vaak: “All the way from EnschedeÉ” Naast leadzanger bij Rock en top-100 bands heeft hij een singer-songwriter achtergrond. Dit komt tot uiting in de soms verrassende, verfrissende en vaak zeer humoristische bewerkingen van bekende hits. De idee‘n daarvoor ontstaan spontaan op het podium. En de heren hebben ‘muzikale ruimte’ genoeg om te improviseren.

Kom in de stemming

Come Again boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Come Again te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Come Again wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Come Again viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Come Again online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Come Again boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Come Again kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Come Again boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!