Coosje Smid boeken?

coosje smid boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. geluid

icon-notice

Opmerking

Kwartfinalist The Voice of Holland (2013)

Coosje Smid boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Coosje Smid

Coosje Smid studeerde in 2009 aan de Nederlandse Popacademie (richting singer/songwriter), waarna ze direct een platendeal kreeg bij Sony Music. Naast zingen is Coosje ook actrice. In 2009 kreeg ze een rol in de film JOY (regie Mijke de Jong), waar ze direct een Gouden Kalf voor Beste Vrouwelijke Bijrol voor kreeg. Ze was verder onder andere te zien in de telefilm Vast (regie Rolf van Eijk), My Life on Planet B (regie Ivan Lopez Nunez) en korte films als Te Min, Steen, Geen Klote en Roffa (regie Bobby Boermans).

Op televisie had Coosje rollen in onder andere Lijn 32, Eileen, Penoza 2, Van God Los 2 en A’dam & E.V.A. 2. Verder deed ze meet met The Voice of Holland seizoen 4 waar ze het tot de kwart finale schopte. Tussendoor treedt ze op in het theater met haar vader Ernst Daniël Smid. In 2014 Tourden zij door Nederland met de voorstelling Voor Elkaar en in de zomer van 2015 speelden zij samen in Erbij Of Niet Erbij op de Parade.

Boekingen Coosje Smid

Coosje is als ambassadeur van Oxfam Novib samen met haar vader op reis geweest om een documentaire te maken over de hongersnood en de droogte. Ze schreef daarvoor het nummer ‘Find Your Way Back Home’. Coosje werkt momenteel aan een nieuw album met zelfgeschreven nummers.

Kom in de stemming

Coosje Smid boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Coosje Smid te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Coosje Smid wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Coosje Smid viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Coosje Smid online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Coosje Smid boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Coosje Smid kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Coosje Smid boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!