Jennifer Lynn boeken?

jennifer lynn boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

In overleg

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2014)

Jennifer Lynn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jennifer Lynn

Jennifer Lynn is een Amerikaanse singer-songwriter muzikant. Dankzij haar stijgende stembereik, glinsterende originele deuntjes en indrukwekkende podiumpresentatie heeft zij een aanhang bereikt via liveshows, radio en televisie. Jennifer veroverde de harten van het Nederlandse publiek met haar optredens in de finale van The Voice of Holland. Door het gebruik van opzwepende ballads tot rauwe pop.

Sinds 2009 heeft Jennifer opgetreden op speciale gelegenheden zoals het koningshuis. Voor prinses Margriet en prins Pieter-Christiaan. Meer recentelijk, als onderdeel van het 150-jarig jubileum van het Internationale Rode Kruis, trad ze op live televisie op voor koning Willem Alexander van Nederland.

Jennifer werd een officiële ambassadrice voor het Nederlandse Rode Kruis in 2015 toen haar originele nummer ‘Carry Me’ werd geselecteerd als hun volkslied. Ze trapte de IFRC Conferenties van Genève af met een live optreden voor meer dan 2000 consulaten en hoogwaardigheidsbekleders van over de hele wereld. Ze blijft de wereld rondreizen met ‘Carry Me’ voor evenementen en fondsenwerving.

Boekingen Jennifer Lynn

Met een opvallende lengte van 1.80 meter heeft Jennifer Lynn een stem die nóg groter is. Haar tweede album, ‘6 degrees’, laat zien dat ze een moedige maar kwetsbare zangeres is. Verstevigd en oprecht, iriserend en onweerstaanbaar, deze strak vormgegeven liedjes vertellen wat het betekent om lief te hebben en pijn te doen en te dromen. Of je nu ‘Fishing for the Moon’ bent of gewoon probeert ‘Keep it Simple’ te houden wanneer het leven opzienbarende wendingen je kant opdraait. Dit zijn sprankelende, mooie dingen, van een zangeres met een verhaal om te vertellen.

Kom in de stemming

Jennifer Lynn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jennifer Lynn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jennifer Lynn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jennifer Lynn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jennifer Lynn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jennifer Lynn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jennifer Lynn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jennifer Lynn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!