Floortje Smit boeken?

floortje smit boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Finalist Idols (2006) / finalist The Voice of Holland (2012)

Floortje Smit boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Floortje Smit

Floortje Smit is een Nederlands zangeres en heeft in de finale gestaan van de talentenshow Idols en The Voice Of Holland. Ze vervulde de rol van “Ozzy” in de rockmusical We Will Rock You.

Ook deed ze mee aan de soundmixshow met “Hero” van Mariah Carey, ze won de publieksprijs en eindigt als 4de. Toen ze deelnam aan Idols haalde ze de finale maar werd geplaagd door een keelontsteking. Na dit programma kreeg zij een platencontract bij The Entertainment Group en maakte ze de singles ‘Wake up’, ‘Starts with goodbye’, ‘Justice’ en ‘Blindspot’ en het album Fearless. Met Jerry Given nam zij de single ‘Town’ op.

Ook lag er een rol klaar in de musical ‘We Will Rock You’ waarin zij de rol speelt van de sexy rebelse Ozzy. De musical heeft een verhaal die vertelt over 300 jaar in te toekomst waar mensen gemaakte muziek op eigen gemaakte instrumenten wordt verboden. Dit komt doordat er dan alleen digitale geproduceerde muziek is toegestaan. Een deel van de jeugd komt in opstand en de ‘ werkelijke’ muziek breekt door.

Boekingen Floortje Smit

Floortje doet opnieuw mee aan de derde editie van The Voice of Holland waarbij ze mag kiezen uit vier coaches die zijn omgedraaid. Haar beslissende keus werd Roel van Velzen. Wanneer ze weer in de finale beland, wordt Floortje derde.

Kom in de stemming

Floortje Smit boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Floortje Smit te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Floortje Smit wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Floortje Smit viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Floortje Smit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Floortje Smit boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Floortje Smit kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Floortje Smit boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!