Corné Klijn & Martin Boer boeken?

Corne-Klijn-en-Martin-Boer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Dance Classics in the Mixx

Corné Klijn en Martin Boer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Corné Klijn en Martin Boer

4 uur lang de beste Dance Classics ‘In the Mix’ op uw feest ? Dat kan …. samen met Corné Klijn (NPO Radio 2) en Martin Boer (Producer 2 Brothers on the 4th Floor)Corné Klijn is elke zaterdagavond op NPO Radio 2 te horen met zijn programma “The Soul Night” tussen 18.00 en 21.00 uur.

Boekingen Corné Klijn en Martin Boer

Martin Boer scoorde zijn eerste hit al op 17 jarige leeftijd als DJ: De Fun Fun Mega Hit Mix (Nr. 5 in de Top 40) waarna hij in de Jaren 90 grote bekendheid genereerde als producer van “2 Brothers On The 4th Floor” Daarnaast is Martin op 3 FM: Mixer van vele Dance Classics Party Mixes en 90’s / 00’s Request mixes voor de show van Corné Klijn. De heren zijn als duo te boeken met de Dance Classics ‘In The Mixx’

Corné Klijn & Martin Boer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Corné Klijn en Martin Boer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Corné Klijn en Martin Boer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Corné Klijn en Martin Boer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Corné Klijn en Martin Boer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Corné Klijn en Martin Boer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Corné Klijn en Martin Boer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Corné Klijn en Martin Boer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!