Saxofonist Melle boeken?

saxofonist melle boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Saxofonist Melle boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Saxofonist Melle

Melle is een saxofonist die optreedt met een DJ en hierbij improviseert op House muziek. Hij is begonnen met saxofoon spelen toen hij negen jaar oud was en speelt nu zo’n tien jaar lang saxofoon. Hij is ooit begonnen bij een fanfare maar is daarmee gestopt en wilde zijn eigen ding gaan doen. Op zijn zestiende heeft hij zichzelf het improviseren aangeleerd en is begonnen met optreden. In het begin trad hij op met DJ Roy Dee waar hij nog steeds regelmatig mee optreedt. Melle treedt sinds 2009 op met zijn sax en heeft in zijn korte carrière al op grote feesten mogen staan met bekende namen.

Boekingen Saxofonist Melle

Zo stond hij bv ook al een zomer in Chersonissos op Starbeach met Lucien Foort. Ook heeft hij in Chersonissos op Palm Beach, Nissos Beach, Aposelemis River, en vele andere Clubs opgetreden. Naast het saxofoon spelen is Melle ook producer en maakt Deep House tracks waarop hij te horen is met zijn saxofoon.

Saxofonist Melle is solo te boeken maar ook incl. dj of zangeres.

Kom in de stemming

Saxofonist Melle boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Saxofonist Melle te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Saxofonist Melle wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Saxofonist Melle viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Saxofonist Melle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Saxofonist Melle boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Saxofonist Melle kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Saxofonist Melle boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!