Saxofoniste Cece Noir boeken?

cece noir boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Meerdere boekingsmogelijkheden

Saxofoniste Cece Noir boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Saxofoniste Cece Noir

Caroline Breugem is sinds 2008 op het podium te vinden. De eerste jaren in coverband Mag Het Wat Zachter, en inmiddels rockt ze alweer 10 jaar als Cece Noir (voorheen Miss Saxolirious).

Cece deelt het podium met DJ’s, zangeressen, percussionisten, violisten of solo. De afwisseling van muziek vindt ze heerlijk en ze gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Improvisatie en freestyle zijn haar specialiteiten. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty randje.

Boekingen Saxofoniste Cece Noir

Cece Noir zet een heerlijke vibe neer en laat de muziek tot leven komen. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80’s, of op een romantische bruiloft met mooie balads. Cece pakt het publiek maar al te graag in met haar “smooth sax sounds with a killer timing”.

Cece Noir is te vinden op de meest uiteenlopende locaties. Van strandtent tot kasteel, van club tot jouw achtertuin.

Imposante CV

Een greep uit het aantal venues waar Cece graag te vinden is: The Loft & Madam (Amsterdam), Panama (Amsterdam), Duplex (Praag), Sugarfactory (Amsterdam), Grand Hotel Krasnapolsky (Amsterdam), Club Punta Arabi (Ibiza), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Winkel van Sinkel (Utrecht) en nog veel meer.

Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ’s uit binnen- en buitenland.

Boekingsmogelijkheden

Cece Noir is als live-act te boeken naast een DJ of andere muzikanten, solo met eigen speaker of met een van haar acts.

The Paris Plan

Luxe live lounge muziek met een beat

The Paris Plan is een bijzonder duo: deze muzikanten zijn namelijk beide ook DJ! Een fijne beat met live saxofoon en contrabas zorgt voor een heerlijk jazzy sfeertje.

Geinspireerd door de charme, joie de vivre en allure van Parijs, brengt The Paris Plan een avond vol stijlvolle (dansbare) loungemuziek. Een mix van oude soul en funk, in een moderne jacquet. Met natuurlijk af en toe een Frans tintje.

Een optreden van The Paris Plan is toegankelijk en altijd op aangenaam volume zodat gasten elkaar nog goed kunnen verstaan terwijl ze genieten van de muziek. Het liefst onder genot van een glas Champagne.

The Paris Plan heeft opgetreden in op allerlei soorten evenementen in onder andere Amsterdam, Denemarken, Luxemburg, en natuurlijk Parijs.

Deze act is voorzien van eigen apparatuur.

Kom in de stemming

Saxofoniste Cece Noir boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Saxofoniste Cece Noir te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Saxofoniste Cece Noir wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Saxofoniste Cece Noir viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Saxofoniste Cece Noir online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Saxofoniste Cece Noir boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Saxofoniste Cece Noir kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Saxofoniste Cece Noir boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!