Culture Beat boeken?

culture beat boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Culture Beat boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Culture Beat

Het verhaal van Culture Beat is nauw verbonden met de geschiedenis van de Duitse dancescene. Al meer dan 20 jaar krijgt Culture Beat wereldwijde erkenning en vele miljoenen verkochte platen en downloads zijn het solide bewijs.

Hun geweldige single “Mr. Vain” was een wereldwijde hit in 1993 – scoorde op nummer 1 in maar liefst 13 landen (waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk) en werd een clubklassieker. Even succesvol was het album “Serenity”, met de extra singles “Got To Get It” en “Anything”. Een album dat door veel experts wordt gezien als een mijlpaal in de dancegeschiedenis.

Boekingen Culture Beat

Culture Beat werd in 1989 opgericht door wijlen Torsten Fenslau, een DJ in de legendarische Dorian Gray Club in Frankfurt. Na zijn tragische dood bij een auto-ongeluk eind 1993 nam zijn jongere broer Frank Culture Beat over. Hij produceerde daarna de albums “Inside Out” met de hit singles “Inside Out” en “Crying in the Rain” en “Metamorphosis” met hits zoals “Rendez-Vous” en “Pay No Mind”.

Verschillende bezettingen

Als producer gedreven dance project, had Culture Beat verschillende artiesten. Culture Beat begon met de Duitse cabaretier Jo van Nelsen die werd opgevolgd door de Amerikaanse rapper Jay Supreme en de Duitse zangeres Lana E. In 1993 vertrok Lana en werd vervangen door de Britse zangeres Tania Evans. Tania bleef tot 1997 en werd opgevolgd door de Amerikaanse Kim Sanders. In 1998 vertrok Jay en sindsdien wordt Culture Beat vertegenwoordigd door slechts één zanger. Sinds 1999 is de Britse zanger Jackie Sangster de frontman van Culture Beat. Op shows wordt ze ondersteund door de Griekse MC 4T.

Culture Beat is vandaag de dag nog steeds actief. Zo brachten ze in 2008 nog de single ‘Your Love’ uit

Kom in de stemming

Culture Beat boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Culture Beat te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Culture Beat wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Culture Beat viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Culture Beat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Culture Beat boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Culture Beat kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Culture Beat boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!