CUT_ boeken?

Cut_-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

CUT_ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie CUT_

CUT_ is een in Amsterdam gevestigd duo voor elektronische muziek bestaande uit producer Sebastiaan Dutilh en zanger Belle Doron. Hun muziek is een reactie op het Engelse Trip-hop en Bass-geluid van het afgelopen decennium, met een moderne twist. Handelingen als Burial, Mount Kimbie, Massive Attack en James blake zijn geweldige inspiratiebronnen.

Eerste single ‘Twisting and Turning ”

CUT_ bracht in februari hun eerste single ‘Twisting and Turning “uit. Kort daarna volgden ze hun zeer succesvolle vertolking van Stromae’s zomerhit’ Papaoutai ‘. Vanaf dat moment won CUT_ snel terrein in de Europese underground scene. De muziekvideo ging in verschillende Europese landen viraal en CUT_ bereikte al snel hun eerste mijlpalen als band. ‘Papaoutai “kreeg internationale radio- en tv-spelen, ze werden uitgenodigd om verschillende live-optredens op de radio te doen (3FM en Radio 1), muziektijdschrift OOR koos hen uit tot’ OOR Talent ‘en zelfs de Belgische maestro stuurde zelf zijn goedkeuring door te delen de muziekvideo op zijn Facebook-pagina.

Boekingen CUT_

Hun liveshow bestaat uit meer dan alleen hun liedjes, je kunt een groot aantal geïmproviseerde stukken verwachten met ter plekke gemaakte composities. Voor hun shows werken ze samen met programmeur / beeldend kunstenaar Hidde de Jong. Hij geeft een extra dimensie aan de mix. Met zijn live visuals en glitchy effecten wordt de show een audiovisuele ervaring.

Kom in de stemming

CUT_ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om CUT_ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u CUT_ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met CUT_ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u CUT_ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

CUT_ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u CUT_ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

CUT_ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!