FOURCE boeken?

fource boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

FOURCE boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie FOURCE

een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Tbilisi, Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘Love Me’ behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

In februari 2018 won FOURCE de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en in 2019 werden ze wederom genomineerd voor dezelfde prijs. Daarnaast was het viertal in 2018 ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. In 2019 maakten ze opnieuw kans op de prijs, maar dan in de categorie ‘Beste Muziek YouTuber’.

In het voorjaar van 2018 kwam de tweede single en videoclip van FOURCE uit, getiteld ‘Ik Heb de Wereld’. Dat nummer werd speciaal gemaakt voor de live-action/animatiefilm ‘Pieter Konijn’. Vervolgens kwamen de jongens met de ballad ‘Voorbij’ en twee Engelstalige covers: ‘Youth’ en ‘Rise’. In het najaar lanceerden ze maar liefst drie nieuwe eigen nummers: ‘Niemand’, ‘Kogelvrij’ en ‘Afterparty’. Daarnaast brachten ze een kerstnummer uit en de dancetrack ‘Forever’, in samenwerking met DJ Pieter Gabriel.

Boekingen FOURCE

In september 2018 stonden de jongens op het hoofdpodium van het Tina Festival en waren ze genomineerd voor twee Tina Awards. Tegelijk werd er een complete merchandiselijn gelanceerd van FOURCE, met verkoop via een eigen webshop en bij optredens in het land. De truien, T-shirts, mokken, polsbandjes, posters en vele andere FOURCE artikelen bleken een schot in de roos: de vraag was en is enorm.

In december 2018 gaven de jongens hun eerste eigen concert, in de Tilburgse poptempel 013. Binnen 5 minuten was de kleine zaal (700p) uitverkocht. Er werd direct opgeschaald nar de grote zaal (2700p) en die was uiteindelijk vier weken voor het concert ook helemaal uitverkocht.

Nieuwe theatertour in 2021 gepland

In januari 2019 is een nieuwe single van FOURCE verschenen, getiteld ‘Lopen op de Maan’. Dit nummer is de officiële song voor de populaire bioscoopfilm ‘Hoe Tem Je Een Draak 3’ en heeft uiteindelijk 6 weken op nummer 1 gestaan in de Kids Top 20. Ook bij de daaropvolgende single ‘Feller dan het Licht’ was er weer sprake van een officiële song, namelijk voor de Nationale Boomfeestdag en KinderKlimaattop 2019.

In september 2019 gaven de jongens twee uitverkochte concerten in The BOX in Amsterdam, voor in totaal 5500 fans. Van ieder verkocht kaartje ging 1 euro naar het Rode Kruis. In april 2020 stonden er weer twee nieuwe FOURCE concerten gepland, dit keer in Assen en Den Bosch. Vanwege de start van de coronapandemie zijn die verplaatst naar september en door de aanhoudende coronacrisis zijn ze uiteindelijk helaas geannuleerd.

In 2021 staat er een theatertour gepland. De details daarvan worden momenteel uitgewerkt.

Kom in de stemming

FOURCE boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om FOURCE te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u FOURCE wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met FOURCE viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u FOURCE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

FOURCE boeken

Dus bent u benieuwd hoe u FOURCE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

FOURCE boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!