Dani van Velthoven boeken?

Dani-van-Velthoven-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dani van Velthoven boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dani van Velthoven

Dani van Velthoven is de winnaar van The Voice of Holland 2021. Tijdens zijn auditie maakte hij al een verpletterende indruk met het nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen,dat hij zowel in het Engels als in het Arabisch zong. Samen met Nienke Fitters, Jasper Wever en Sem Rozendaal, stond Dani in de finale van TVOH 2021.

Dani van Velthoven laat zich niet in een hokje zetten. De veelzijdige zanger maakte al direct indruk door zijn unieke stemgeluid en talenknobbel.
Dani is vele talen de baas, zo zingt hij buiten Nederlands en Frans ook Arabisch. Iets wat, maar weinig artiesten in Nederland heb na doen.

Veelzijdige artiest met meerdere talenten

Dani van Velthoven beheerst ook goed dansen. Hij volgende de opleiding hiervoor op het bekende Lucia Marthas Institute For Performing Arts.
Na zijn opleiding trad hij op tijdens dinnershows van een 5 sterren hotel.

Tijdens TVOH kon Dani kiezen meerdere coaches, maar koos uiteindelijk voor Anouk. En dat niet geheel zonder succes want na een spannende battle met Hanin ging Dani door naar The Knock-outs.
Samen met Sem Rozendaal, Nienke Fitters en Jasper Wever stond Dani van Velthoven in de spannende finale van The Voice of Holland 2021.

Kom in de stemming

Dani van Velthoven boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dani van Velthoven te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dani van Velthoven wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dani van Velthoven viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dani van Velthoven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dani van Velthoven boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dani van Velthoven kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dani van Velthoven boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!