Steffany boeken

Steffany-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Steffany boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Nederland laten genieten van haar geliefde schlagermuziek, dat is het streven van zangeres Steffany. Hoewel wij nu pas met haar kennismaken, heeft de 32-jarige in haar moederland Oostenrijk al een lange carrière achter de rug. Tijd om hier door te breken met haar eerste Nederlandstalige single: Alleen Om Van Te Dromen.

Succesvol in Oostenrijk

Als je in Oostenrijk de naam Steffany laat vallen, weet iedereen wie je bedoelt. Hoewel ze pas 32 jaar oud is, kan de zangeres terugkijken op een lange carrière, die maar liefst 24 jaar geleden begon. Een snel rekensommetje leert dat de kleine Steffany dus nog maar acht jaar oud was toen ze doorbrak… en dat klopt. “Al heel vroeg wist ik dat muziek me blij maakte”, herinnert ze zich. “Op mijn achtste zei mijn juf op school: ‘Met jouw stem moet je echt iets gaan doen’. Eenmaal thuis vertelde ik tegen mijn ouders wat de juf had gezegd, en zei dat ik mee wilde doen met Kiddie Contest, destijds hét tv-programma voor kinderen met talent. Mijn ouders waren een stuk minder enthousiast…” Uiteindelijk wist Steffany ze toch over te halen en stuurde een video van haarzelf in. Ze werd uitgekozen, deed mee met het programma en werd vierde. Nog steeds was ze nog maar acht jaar, toch stond al snel een platenmaatschappij op de stoep die met het meisje wilde werken. Ook dat kostte enige overredingskracht bij haar ouders, maar Steffany kreeg ze weer om.

Grote prijs van de volksmuziek

Haar carrière ging hard: op haar tiende maakte ze haar eerste album, met 11 jaar al haar tweede. Vanaf het begin trad Steffany zo’n beetje elk weekend op en deed mee met zangwedstrijden in binnen- en buitenland. Toen ze na vier keer meedoen op haar twaalfde ook nog de populaire Grote Prijs van de Volksmuziek won, kon niemand meer om Steffany heen. Ze toerde door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland, onder meer met ‘onze’ Jan Smit. De zegetocht duurde voort tot Steffany op haar 17e brak met haar platenmaatschappij en besloot een jaar niets te doen. “Ik moest vooral op zoek naar mezelf. Mijn leven was anders dan dat van leeftijdsgenoten en hoewel ik niets liever had gewild, had ik de behoefte om even ‘normaal’ te zijn. Ik ben een tijdje naar Amerika gegaan. Dat was heerlijk: eindelijk kon ik over straat lopen zonder dat iedereen me herkende. Maar na een aantal maanden besefte ik dat ik de muziek en het podium miste.”

Terug in Oostenrijk vond ze een nieuw team en ging verder waar ze was gestopt. Het succes was er meteen weer. Maar Steffany ging twijfelen: ze was inmiddels een jaar of 20 en wilde meer inspraak in wat ze zong en hoe ze eruitzag. Dat bleek volgens haar contract niet mogelijk, dus begon haar succes dubbel te voelen. “Aan de ene kant vond ik het nog steeds te gek om op een podium te staan, aan de andere kant kon ik niet precies doen wat ik wilde.” Toch ging ze nog jaren door, tot ze in 2018 een relatie kreeg met een Nederlander. Ze raakte zwanger en toen hij in Oostenrijk niet kon aarden, besloten ze met hun inmiddels geboren zoontje naar Nederland te verhuizen.

Boekingen Steffany

Drie jaar is Steffany inmiddels in Nederland al zou je het niet zeggen: ze spreekt vloeiend Nederlands, je hoort haar Duitstalige afkomst bijna niet meer. Wat altijd bleef is haar liefde voor muziek en zingen. Eenmaal neergestreken in het Noord-Hollandse Schagen kwam ze al snel in contact met regionaal bekende band Flair. “Het was even omschakelen”, geeft ze toe: “Voorheen stond ik op de grootste podia, nu op bruiloften en partijen. Hoe gezellig ook, ik wist dat daar mijn toekomst niet ligt. Ik ben een soloartiest.” De bandleider gaf haar op voor het SBS-programma Hit The Road, daarna werd ze gevraagd mee te doen aan We Want More. “Leuke uitdagingen, maar ook daar werd ik weer geacht Duitse liedjes te zingen. Ik wil juist in het Nederlands verder, de taal van het land waar ik nu woon.”

Tegelijk wil ze wél de stijl behouden van haar muziek in Oostenrijk: de volksmuziek. “Al noem ik het zelf het liefst nog steeds schlager”, zegt Steffany beslist. “Ik hou van de emotie en de verhalen in de teksten. Het levenslied, om mensen mee te raken.” Ze wist zich al te omringen met een heus succesteam, waaronder producent en liedjesschrijver Emile Hartkamp, die in het verleden verantwoordelijk was voor hits van onder meer André Hazes, Marianne Weber, René Froger en Frans Bauer. “Ik heb Emile, een manager, platenmaatschappij en alle neuzen staan dezelfde kant op. Al moet het publiek uiteindelijk natuurlijk bepalen of mijn muziek hier toekomst heeft, wij geloven er met z’n allen in.” Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan haar eerste Nederlandse single Alleen Om Van Te Dromen. Die gaat over de liefde, “want daar zing ik toch het liefst over.”

Optreden Steffany

Voor Steffany is haar poging om Nederland in te pakken met haar stem en muziek niet zomaar een gril, maar pure noodzaak: ze móet haar hart volgen. “Naast het zingen in de band en in de studio werk ik al een aantal jaar als administratief medewerker op een HR-afdeling. Ik woon hier nu drie jaar en ben bezig aan mijn zesde baan”, lacht ze. “Deze is hartstikke leuk, maar ik hóór op dat podium, niet achter een beeldscherm. Het doel in mijn leven blijft hetzelfde als vroeger als jong meisje: ik wil mensen blij maken met mijn muziek. Daar ga ik voor!”

Kom in de stemming

Steffany boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Steffany te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Steffany wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Steffany viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Steffany online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Steffany boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Steffany kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Steffany boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!