Sem Rozendaal

Sem-Rozendaal-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

excl. techniek/geluid

Sem Rozendaal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sem Rozendaal

Gewapend met een grote bos haar en opvallende kledingstijl blijft Sem Rozendaal niet onopgemerkt bij de coaches van The Voice of Holland. Tijdens The Voice Of Holland 2021 is Sem één van de finalisten, samen met de winnaar Dani van Velthoven, Nienke Fitters en Jasper Wever.

Blues, country of toch Rock `n Roll?

Sem is op vele gebieden nog zoekende naar wat hij precies wil. Zowel op muzikaal gebied als zijn vervolgstudie is hij er nog niet uit. Zo houdt hij qua muziek van blues en country, maar loopt ook niet weg voor een stevig blokje rock & roll. Met deze favorieten stijlen was het ook geen verrassing dan Sem Rozendaal koos voor Waylon als coach. Dat dit een goede keuze bleek wel uit het feit dan hij het tot de finales schopte.

Boekingen Sem Rozendaal

Ook andere kandidaten uit The Voice Of Holland zijn via Twilight Entertainment te boeken voor optredens.

Kom in de stemming

Sem Rozendaal

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sem Rozendaal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sem Rozendaal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sem Rozendaal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sem Rozendaal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sem Rozendaal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sem Rozendaal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sem Rozendaal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!