Danny van Zoest boeken?

Danny-van-Zoest-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Danny van Zoest boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Danny van Zoest

500 vrouwen, dat was wel heel gaaf” Danny’s ogen glimmen nog als hij aan zijn meest memorabele optreden terugdenkt. “Het was een soort Ladies Night op een camping en daar was ik dus voor uitgenodigd.”

Skihut-achtige nummers en Nederlandstalige liedjes

Danny treedt al 5 jaar op en de laatste 2 jaar doet hij dat professioneel. In het dagelijks leven verdient hij de kost als stukadoor. ‘Ja hoor, soms zing ik ook tijdens het stukadoren hahaha”. De Arnhemmer is een vrolijke jongen, daarom bestaat zijn repertoire ook uit gezellige muziek zoals Skihut-achtige nummers en Nederlandstalige liedjes. Polonaises zijn tijdens zijn optredens dan ook niet uitgesloten. ”Ik heb bewondering voor Wolter Kroes en Jan Smit. Vooral Wolter weet echt goed stemming te maken. Jan heeft vooral een erg mooie stem. Ik krijg er zelf ook een kick van om een zaal op z’n kop te kop te zetten.”

Boekingen Danny van Zoest

Eigenlijk is Danny al vanaf dat hij jong was bezig met muziek. Hij is zelfs 7 jaar lang drummer geweest maar verkoos uiteindelijk een rol in de spotlights. “Muziek zat er bij mijn familie altijd al in. Mijn vader is basgitarist en toen ik klein was trok ik de potten en pollepels uit de kast om er een flink potje op te rammen.” Inmiddels laat Danny de pannen lekker in de kast staan, tot grote vreugde van zijn vriendin waar hij mee samenwoont. Met 1000 Sterren Stralen hoopt Danny een stapje hoger te komen als zanger. “Maar ik verwacht niets. Ik laat het gewoon allemaal op me afkomen.” Danny op de foto met mijn broertjes, zusje en ouders. Linksachterin ben ik. “Nog wel te herkennen heh?” De afgelopen jaren heeft Danny een aantal strooifoto’s laten maken om publiciteit te maken voor zijn optredens. “Je ziet ze wel steeds professioneler worden. En mijn haar steeds korter.”

Kom in de stemming

Danny van Zoest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Danny van Zoest te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Danny van Zoest wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Danny van Zoest viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Danny van Zoest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Danny van Zoest boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Danny van Zoest kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Danny van Zoest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!