De Anitaas boeken?

de anitaas boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 - 60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Anitaas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Anitaas

De Anitaas zingen met veel passie en plezier mooie smartlappen en levensliederen. Zij zijn inzetbaar op festivals, bedrijfs- en vereniging feesten, jubilea, maar ze komen ook gewoon bij u thuis als u dat wilt, want net als Frans Bauer zijn zij heel gewoon gebleven. Heeft u dus wat te vieren of heeft u een opwarmertje voor uw feestje nodig, dan zit je helemaal goed bij de Anitaas. Zij weten het publiek keer op keer op te zwepen en een optreden van de Anitaas eindigt dan ook steevast in een onvergetelijke avond.

Boekingen De Anitaas

Coby, Joke en Estelle werden geboren op een steenworp van mekaar in de gezellige volksbuurt Oud West in Amsterdam. Toch duurde het nog bijna twintig jaar voor ze mekaar ontmoetten. Dat gebeurde in 1991 in de C-1000 in Almere Buiten. Diezelfde avond was de eerste repetitie bij Ome Ko. Ko, die helaas niet meer bij ons is, was toen al bijna doof maar hij mocht graag naar de meiden kijken terwijl ze hun pasjes oefenden. Twee maanden later volgde het eerste optreden in café de Sjanser in Durgerdam.

Het werd een onvergetelijke avond en het feit dat Estelle, die van tevoren een halve fles jonge nodig had om de zenuwen te bedwingen, twee keer van het podium viel, is de meeste bezoekers waarschijnlijk ontgaan. Nu – 12,5 jaar, meer dan 250 optredens en vele jonkies verder – hebben Coby, Joke en Estelle zich geëvolueerd tot de rasartiesten en podiumbeesten die ze zijn: De Anitaaaaas.

Kom in de stemming

De Anitaas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Anitaas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Anitaas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Anitaas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Anitaas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Anitaas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Anitaas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Anitaas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!