De Goochelende Karikaturist boeken?

de goochelende karikaturist boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Goochelende Karikaturist boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Goochelende Karikaturist

Mijn naam is René van Hooren, woon in Eindhoven. Met veel passie werk ik vanaf 1993 professioneel als karikatuurtekenaar en goochelaar door heel Nederland en België op talloze evenementen. Ooit begonnen als karikaturist in Parijs.

U kunt mij inhuren als karikaturist en (tafel)goochelaar op uw feest of evenement, van personeelsfeest tot bruiloft. Mijn act is ook heel geschikt voor uw borrel, jubileum, beurs, opening of verjaardagsfeest!

Als sneltekenaar teken ik 13 tot 15 karikaturen per uur. Dat is elke 4 minuten een karikatuur! Superleuke karikatuurtekeningen met een knipoog. Tot groot vermaak van omstanders. Uw gasten nemen dus altijd een leuk en tastbaar aandenken mee naar huis. Op stevig kwaliteitspapier, standaard op A4 of A3 formaat, opgerold met een elastiekje. Of een karikatuur getekend op een bierviltje, dat is makkelijk meenemen.

Boekingen De Goochelende Karikaturist

Naast karikatuurtekenaar ben ik een humoristische (tafel)goochelaar; ik heb een ruim repertoire aan professionele mindf*ck-trucs: goochelen en mentalisme met speelkaarten, munten e.d. en zelfs echte showhypnose. Daarmee loop ik langs de tafels van uw gasten of door uw publiek. Optioneel een korte centrale podium-goochel-act voor de groep.

Al met al een leuk en gevarieerd optreden voor uw gasten. Deze bijzondere combinatie van karikatuurtekenen & goochelen geeft uw feest echt iets extra’s. Doen dus!

Kom in de stemming

De Goochelende Karikaturist boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Goochelende Karikaturist te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Goochelende Karikaturist wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Goochelende Karikaturist viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Goochelende Karikaturist online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Goochelende Karikaturist boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Goochelende Karikaturist kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Goochelende Karikaturist boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!