Sneltekenaar Marion boeken?

Sneltekenaar-Marion-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Sneltekenaar Marion boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sneltekenaar Marion

Karikaturen blijven een favoriet hebbedingetje voor veel mensen. Beleef mee hoe het oude ambacht van karikatuurtekenen gecombineerd wordt met hedendaagse digitale technieken. Ervaar de voordelen, zoals het zelf downloaden en uitprinten van je eigen karikatuur, of het achteraf laten maken van een groepskarikatuur van de ter plekke gemaakte tekeningen. Een mogelijkheid is ook om tegen een kleine meerprijs uw bedrijfslogo op het passe-partout te laten drukken. Uiteraard is het ook mogelijk dat Marion de karikaturen op papier maakt. Uw gasten krijgen de karikatuurtekeningen dan in een plastic koker mee zodat ze niet beschadigen.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Met de digitafel (zie foto) boekt u een unieke flightcase met ingebouwd 20″ beeldscherm. Op een touch-screen monitor wordt met een drukgevoelige pen in 5 tot 7 minuten een goedgelijkende karikatuur getekend. Het model kan meekijken op het beeldscherm. De karikatuur wordt ‘gesaved’, uitgeprint op A6 fotopapier en in een A5 passe-partout gestoken. Alle ter plekke gemaakte karikaturen worden op een cd-rom gebrand, en kunnen achteraf gedownload worden vanaf een speciale website. Is er weinig ruimte (bv. op een kleine beursstand) dan volstaat een laptop, printer en touch-screen monitor ook.

Boekingen Sneltekenaar Marion

Met plezier voegt Marion uw logo of slogan toe op de karikaturen. De karikaturen worden meegegeven in een plastic koker zodat ze veilig mee naar huis kunnen!

Kom in de stemming

Sneltekenaar Marion boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sneltekenaar Marion te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sneltekenaar Marion wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sneltekenaar Marion viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sneltekenaar Marion online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sneltekenaar Marion boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sneltekenaar Marion kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sneltekenaar Marion boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!