Sneltekenaar Ibis boeken?

Sneltekenaar-ibis-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Sneltekenaar Ibis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sneltekenaar Ibis

Karikaturist Ibis tekent eigenlijk zijn hele leven al karikaturen. Als jongen van amper 11 jaar stond hij al met koninginnedag bij het Rijksmuseum in Amsterdam karikaturen van passanten te tekenen. Ook tijdens de studie op de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht kon hij het niet laten karikaturen te tekenen. Als eindexamenopdracht maakte hij een boek over karikaturen. Tegenwoordig is karikaturist Ibis al vele jaren één van de meest succesvolle live-karikaturisten van ons land. Ook heeft hij veel in het buitenland opgetreden. Op beursen in Frankrijk, Duitsland en Engeland… tot in Japan zijn de tekenkunsten van Ibis bekend.

Boekingen Sneltekenaar Ibis

Sneltekenaar; schildersezel op wielen. Begin jaren negentig introduceert hij met zijn schildersezel op wielen een mobiele-karikatuur-teken-act op evenementen, feesten en beursen. Naast een karikatuur van het hoofd tekent Ibis altijd nog extra persoonlijke dingen van zijn “slachtoffer”. Hierin schuilt de magie van de act van karikaturist Ibis. Met zijn makkelijke babbel komt hij snel achter de bezigheden en passies van de persoon die hij tekent. Een beroep, sport of hobby worden er met veel humor bij getekend en van commentaar voorzien. Als eerste karikaturist combineert Ibis het mobiel tekenen met het maken van een complete karikatuur in kleur. Deze combinatie maakt hem nog steeds uniek.

Sneltekenaar Ibis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sneltekenaar Ibis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sneltekenaar Ibis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sneltekenaar Ibis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sneltekenaar Ibis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sneltekenaar Ibis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sneltekenaar Ibis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sneltekenaar Ibis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!